Tips oss

Opp til Singletinden

FiN fikk bli med da arbeidere ble fløyet opp på fjellet.

Bildeserie:

Sikkamarsjen 2014

Sikkamarsjen 2014 ble søndag arrangert for 52. år på rad.

Kåfjordturneringen 2014

Bildeserie fra Kåfjordturneringen 2014. Ser du noen du kjenner?

Konsert på Geitnes

Bli med på "Lyden av Lyngsalpan".

Storfeiring for folket

Arnøy Laks AS feiret sin 30-årsdag i helga. Lokalsamfunnet har stor betydning og markeringen var like mye en fest for folk i nærområdet som det var for bedriften. Lørdag var det derfor satt opp aktiviteter hele dagen for både store og små.

Siste nytt

Påstand om tre års fengsel for Stathelle-tiltalt

Skien (NTB): Aktor mener den tiltalte 42-åringen i Stathelle-saken må dømmes til tre års fengsel for å ha forlatt Linn Madelen Bråthen i hjelpeløs tilstand før hun falt i døden.

Ericsson slutter med modem og sier opp ansatte

Stockholm (NTB-AFP-TT): Det svenske telekomselskapet Ericsson vil slutte å utvikle modemer. Beslutningen kan føre til at flere hundre ansatte rundt om i verden mister jobben.

Historisk dårlig FIFA-ranking for Norge

Zürich (NTB): Norges fotballherrer stupte 23 plasser på siste FIFA-ranking og har aldri ligget lavere på de snart 22 årene rankingen har eksistert.

Skottlands whisky-bransje skåler med nei-siden

Edinburgh (NTB-Reuters): Den skotske whisky-bransjen frykter at løsrivelse fra Storbritannia kan få svært alvorlige konsekvenser for den verdenskjente eksportvaren.

Mekling for å unngå storstreik i barnehager

Oslo (NTB): Torsdag startet meklingen mellom Private Barnehagers Landsforbund (PBL) og de ansattes fagforbund. Blir det ikke enighet innen natt til lørdag, tas drøyt 1.400 barnehagelærere ut i streik mandag.

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis