Som politiker i Storfjord registrerer jeg at vi nå har fått en nyinformasjonskanal, og det er NRK Troms.

Vi i Høyre er for et åpneresamfunn, styrt etter demokratiske prinsipper.

De styrende part ogliste i Storfjord har lagt dette styringssystemet helt bort. Detnye systemet som ordfører benytter seg av, er vi sterkt uenige i.

Det er ikke lengre snakk om demokrati, men noe helt annet. Jegønsker å ta et lite tilbakeblikk.

Før valget ble vi av leder iStorfjord SP Stangeland latterligjort fordi vi ønsket å bygge etnytt sykehjem med 29 plasser. Vi fikk i flere avis innlegg og idiskusjoner, blant annet i kommunestyret beskjed om at vi først i2019 trengte 20 plasser, mao ingen utbygging i denne perioden.

Stangeland uttalte, « Saklig sett er det altså ingen grunn til åutvide antall plasser på mellom lang sikt heller».

Noen få mndetter valget stemmer tydeligvis ikke disse tallene lenger.

Ellersom Kåre Eriksen og Knut Jentoft sier i sitt innlegg av 20.mai2015. «Storfjord har sykehjem, vi trenger ikke bygge nytt. Vitrenger å sette det vi har i god stand»

De samme to har tidligerekommet med følgende uttalelser i denne saken. Her er noen. «Kstyret gjør vedtak uten forutgående prosesser.» Prosessen nå var etekstra innkalt kommunestyre med saksutredning av ordfører Jentoft.Var dette en god prosess ? «Dialog med eldre,eldre grupper, lagforeninger mm og ikke minst folkemøter,ansatte.»

Hvor og nåravholdt dere selv folkemøter før hastemøte i kommunestyret? Hvorfinner vi uttalelser fra ansatte, eldre og alle andre før det sammemøtet?

«Polititiske partier burde fått dette til egen behandling.»Dere glemte å sende en fyldig , uhildet utredning til oss.

«Medlemmer av politiske partier blir overkjørt.» Lyder dette kjent?

«I tillegg har man betalt ned mer gjeld enn man har trengt for å fåfylkesmannens velvilje.» Hva gjorde dere selv, under budsjettet tomnd etter konstitueringen. Jeg bare spør.

Eller vi kan si det på enannen og meget enkel måte.- på seg selv kjenner man andre.

FRP - SPog Tverrpolitisk liste burde før valget sagt at behovet forsykehjemsplasser nå vil være ca 29. Videre kunne dere alle værtærlige og sagt klart fra at det kun var og er plasseringen iSkibotn som er og var feil. Da hadde dere vært ærlige.

Det viserseg nå at det er og var kun en adresse som var feil, resten er derenå enige med oss andre i. Nå viser dere med all tydelighet at viandre kun er til pynt i kommunestyret. Kun møter dere selv mener erviktige blir avholdt eller hasteinnkalt. Andre avtalte møteravlyser dere.

Noen få dager etter avlysningen av kommunestyremøteblir vi informert om utbygging på Åsen av NRK Troms. Tilformannskapsmøtet onsdag 17. februar er verken denne saken ellerbrevet fra tilsynslegen ved Åsen på sakskartet.

Kanskje ordfører erstolt av dette gode og levende demokratiet som han er leder av ? Idemokratiets navn tenker jeg med gru på hvordan fortsettelsen av deneste 43 mnd, vil bli……