Revyen er den niende i rekken og den første forestillingen som går på Halti kultursal.

- Både fredag og lørdag var det enda mange som ringte, så vi hadde nok fyllt dertil. Bare fredag var det vel 470 stykker i publikum og det er jo veldig bra besøk. Responsen har også vært veldig god. Det var stående applaus, så vi fikk nesten ikke sunget avslutningslåta, sier Steinar Østgård i revystyret.

Selv om revygjengen er rutinert, krever det sitt av ressurser for å få det hele i havn.

- Vi har vært et par og 20 stykker i sving, inkludert de som har vært i døra. 9 av oss har vært på scenen, men vi hadde også gjesteopptreden i år av Jegertvillingene og Guffen. Det var fantastisk og et løft straks de kom inn, forteller han.

I hundre

Prosessen å få kjendisjegerne interessert i revyen, var en smal sak i følge Østgård.

- Jeg og Bjarne (Hagen) så de her en dag, tok kontakt med de og spurte hva de gjorde den aktuelle helga. De var i hundre og sa at - dette skal de være med på.

Helt uten utfordringer var det likevel ikke.

Om lag 14 dager før revyen, kom tvillingene med kontrabeskjed om at noe hadde kommet i veien og de skulle bort.

- Vi kansellerte planene og lagde en annen åpning, men så - en uke før, sa de at avtalen deres var avlyst, og de igjen var med. Nå har de gitt uttrykk for at de har lyst å være med videre også, forteller Østgård.

Helhetlig

Den nye kulturscenen får mye skryt.

- Det og bare komme dit og begynne og spille, uten noe opprigging og styr, er helt fantastisk. Det tror jeg også det var for publikum. Du spiller mer med publikum på en måte, fordi det blir så tett om og intimt. Du kjenner liksom med en gang at du får tak om publikum, sier Østgård.

Han sier revyen har et ønske om å toppe seg selv fra gang til gang.

- Vi stiller krav til oss selv at vi skal være profesjonell. En ting er at vi får sydd sammen noe helhetlig, slik at det glir mer i ett. Så blir det veldig bra med den musikken vi nå har i bakgrunnen. De første årene, husker jeg at revyen var veldig oppstykket, med korte pauser, sceneteppe og slikt. De siste årene har vi ikke brukt dette, sier Østgård.

- Nå ønsker vi bare nye og unge stjerner inn, avslutter han.