Ledelsen for den femte festivalen på Lenangsøyra vil om ei uke slippe det sjuende og største navnet på folkefesten

- Jeg kan si såpass at vår fremste headliner er ei velkjent norsk gruppe, røper bookingsjef Gjermund Stensrud.

Medlemmene i Moillrock er opprinnelig fra Honningsvåg, men er for tida bosatt i Oslo.

Bandet blir mest sannsynlig å starte festen lørdag 4. juni på utescenen.

Enorm spilleglede

Moillrocks musikk beskrives av mange som en merkelig blanding mellom rock, punk, metall og pop. Kombinert med tekster om fisk og multebær treffer bandet en enormt bredt publikum, heter det i ei pressemelding..Moillrock skapte seg raskt et navn i Finnmark som et energisk liveband med enorm spilleglede. I 2010 kom debutalbumet «Evighetens Timeglass», som ble fulgt opp med EP-ene «Tåregass» og «Skjulte beskjeda i dine åpenbare ord».

Albumet «Storm» kom i 2013, fikk gode kritikker og ble tatt veldig godt imot hos publikum.I pressemeldingen blir det opplyst at CD er under innspilling, og kommer forhåpentligvis ut i løpet av inneværende år.

Sondre Justad kommer

Fra tidligere er det kjent at Arctic Band, Ottar ”Big and” Johansen og Sondre Justad opptrer fredag 3. juni på Lenangsøyra.

Moillrock, Sweet Scarlet og Cazadores entrer lørdag scenen før den foreløpig ikke presenterte headlineren avsluttet Lyngen Rock & Rock.

Positiv respons

På formiddagen lørdag 4. juni blir det messe på Lenangøyra.

- Vi har fått positiv respons på Facebook fra publikum. Moillrock ble ønsket av flere da vi spurte hvem folk ønsket å høre på festivalen, sier Gjermund Stensrud.

Has forsikrer ar ledelsen er kommet godt i gang med forberedelsene til Lyngen Rock & Reker, som ligger fire og en halv måned fram i tid.