Pedersen forteller at ideen om å danne en trio ikke er ny, men at prosessen for alvor gikk i gang på slutten av fjoråret.

- Vi jobbet på en låt sammen for nærmere fire år siden og etter det så har vi holdt kontakten. Johnson har jobbet med vokalister som har sunget med virkelig store artister, så dette blir et stort steg videre for oss, sier han.

Persen og Pedersen skapte seg for halvannet år siden et navn som Boowas & Tallesan, men setter nå dette prosjektet på pause.

- Sammen med Johnson, får vi nå et mye større nettverk av folk vi kan nå, både med tanke på plateselskaper, management, booking og det å jobbe med andre typer artister, sier Pedersen.

Nytt publikum

Prosjektet har fått navnet Waitangi, og prosessen med å få alt på plass er godt i gang allerede.

- Siden slutten av fjoråret har vi jobbet med å få noen sanger, konspetet og artwork klar til vi lanserer hele navnet og prosjektet. Dette skjer veldig, veldig snart. Da gir vi også ut et par låter, og på en av de har vi med en vokalist fra Canada som både har skrevet tekst og melodi, sier Pedersen.

LES MER: Puster David Guetta i nakken

Det blir også en annen type musikk enn det folk er vant til fra før av.

- Det blir mer melodisk - mer synging, litt mer mainstream faktisk enn tidligere. Nå har vi en fra Canada med oss, men vi har også lyst til å jobbe med mer lokale artister om det lar seg gjøre. Vi kommer fra en liten plass, og har lyst å hjelpe de å nå et annet publikum enn de kanskje har nå - men selvfølgelig også for vår egen del og det å nå nye lyttere, sier han.

Fremtidig satsing

Pedersen forteller at flere store plateselskaper innenfor sjangeren deres har vist sin interesse for trioen.

- Ingenting er helt hundre prosent enda, men vi kommer til å ha et fokus musikken fremover. Vi hadde lyst å satse for fullt nå til sommeren, dra litt rundt i Europa og spille, men det er ikke lenge igjen og mange av festivalene begynner nå å bli fullbooket. I stedet sikter vi på å reise ut på sensommeren med Waitangi, for så å satse fullt opp mot neste festivalsesong våren 2017, sier han.