Styreleder i Skjervøykoret, Line N. Eliassen, forteller at konserten er produktet av et samarbeid ulike kulturinstanser på Skjervøy har hatt det siste halvåret.

Prosjektgruppa består blant andre av Skjervøykoret, musikklaget, kulturskolen, drillgruppa, barnekoret og musikkbarnehagen.

- Det er ganske mange som har vært med. Vi har valgt å samle oss til en rød tråd og gjøre noe i lag - også for å rekruttere til kultur. Alle gruppene har innslag på denne konserten, så den kommer til å bli knakende god, sier Eliassen.

Godt samarbeid

På tross av mange involverte, har prosessen med å stable sammen programmet gått knirkefritt i følge korlederen.

- Alle som har vært i prosjektgruppa har hatt en fantastisk ståpåvilje og vært veldig positiv til dette. Kulturhuset har i tillegg vært fantastisk å samarbeide med, og skal stille med både lys- og lydmann. Jeg må heller ikke glemme selve Skjervøykoret. Vi har forskjellige arbeidsgrupper, og disse har vært utrolig med å jobbe for denne konserten, sier Eliassen.

Mye å se fram til

Hun gir uttrykk for at alle de involverte har store forventninger til konserten den kommende uka. Hun har også troen på at publikum kommer til å sette pris på det de får presentert.

- Jeg tror nok spesielt mange familier har lyst til å se hva som skjer i kulturlivet, men jeg vil virkelig oppfordre folk i Skjervøy, i Nord-Troms forøvrig og utenfor til å komme å se på. Kanskje for å få inspirasjon av det vi gjør på Skjervøy, og kanskje for å få litt inspirasjon til å verve seg. Enten det er å satse i musikklaget, i Skjervøykoret, drillgruppa eller barnekoret, sier Eliassen.

Samtidig ønsker hun å informere om Skjervøykorets sommerkonsert den 8. juni. Til høsten har folk også noe å se fram til.

Da går koret på scenen med selveste Maria Arredondo og Torstein Sødal.