Nå er det klart for den årlige julekonserten til Skjervøykoret. Nytt av året er at det er Elisabeth Opaas som er dirigent. Hun skal lede koret gjennom konserten Arnøy kirke onsdag 7.desember og søndag 11. desember blir det konsert i Skjervøy kirke.

Tradisjonell julesang

Koret skal holde en hel konsert med de gode tradisjonelle julesangene som alle kjenner, men Opaas har også tatt med seg noe nytt.

- Det er flere av korets solister som skal synge og saksofonisten Kjetil Nilsensom er ny i koret skal også spille.

Dirigenten kan garantere for god konsert opplevelse og julestemning.

- Jeg tror det kommer til å bli en stemningsfull og rolig konsert. Koret har øvd mye og nå sitter alt som det skal. I tillegg er det er veldig flinke solister som skal opptre! Jeg kan absolutt garantere for julestemning etter at publikum har fått høre «O helga natt»!

Første egne kor

Opaas er opprinnelig fra Kristiansund i Møre og Romsdal. Hun er nyutdannet både i klassisk sang og musikkvitenskap. Hun har mest erfaring som sangpedagog. Hun begynte som dirigent i Skjervøykoret i august, og flyttet nordover for noen måneder siden.

- Dette er første gang jeg har mitt eget kor. I begynnelsen var det litt skummelt, fordi jeg ikke visste helt hva jeg gikk til, men nå er det bare veldig gøy! Skjervøykoret er en veldig fin gjeng, de er flinke til å øve og vi har gjort mye morsomt sammen.

Flere bidrag

Opaas har sammen med koret allerede bidratt til flere konserter med Lars Bremnes, Maria Arredondo og Torstein Sødal.

- Neste onsdag er det altså første gang det skal være meg og koret alene. Det blir veldig artig, avslutter Opaas.