FEEDBACK: Det skriver bandet på sin facebookside torsdag.

Trommeslageren Herman Rundberg har vært med bandet siden oppstarten for ti år siden, og konsertene på Jessheim og i Stjørdal til helgen blir altså yngstebrorens siste.

- Vi går på nytt sammen i studio i oktober for å spille inn vår nyeste plate, men deretter skal yngstebror slippes ut i den vide verden alene, og jobbe med egne prosjekter. Vi i Violet Road moser på videre, og gleder oss til nytt album, nye konserter i 2018, og ikke minst, å møte dere igjen, skriver bandet på sin facebookside.

- Det er med fryktelig tungt hjerte jeg har tatt denne avgjørelsen. Det har vært 10 helt fantastiske år på veien med Violet Road, ord kan egentlig ikke beskrive hvor ufattelig stort det har vært å få oppleve dette. Tusen takk til mine brødre Kjetil, Håkon, Hogne og Halvard, jeg er evig takknemlig for at dere ville ha lillebror med på denne reisen. Tusen takk til fansen vår. Deres enorme engasjement gir så utrolig mye energi og glede til bandet, og det er rørende å tenke på alle de fine stundene vi har hatt sammen. Jeg må få takke crewet vårt som står på dag og natt for bandet. Vil også få takke våre trofaste samarbeidspartnere og støttespillere, dere vet hvem dere er.

- Nå gleder jeg meg til å spille mine siste Violet Road-konserter i helga, og til studioesessionen vår i oktober. Videre ser jeg frem til å fokusere på egne prosjekter som produsent og komponist i tiden fremover. Til slutt vil jeg ønske bandet all mulig lykke videre på veien. Glad i dere, alle sammen. Takk for meg, skriver Herman Rundberg selv på facebooksiden.