Det skriver Troms fylkeskommune i en pressemelding.

Heidi er en kreativ og allsidig artist fra Målselv i Troms. Hun er utdannet vokalist ved musikkonservatoriet i Tromsø og lever nå som profesjonell artist og produsent. I tillegg til egen popkarriere er hun frontfigur og låtskriver i både blues/rock bandet Pristine og i barnemusikk-bandet Dinosaus.

Har utgitt tre album

De 4 siste årene har Heidi gitt ut hele 3 album; soloalbumet "Found" og albumene "Detoxing" og "No Regret" sammen med Pristine. I januar 2014 kom barnemusikk-albumet "Dinosaus" ut.

Kjent fra The Voice

Heidi er også kjent fra TV2 produksjonen The Voice. Heidi ønsker å presentere en konsert med et variert repertoir til elevene i de videregående skolene i Troms. Gjennom hennes musikalske univers vil de bli kjent med en målbevisst og varm artist. Konserten vil inneholde alt fra popballader og viser til røffere blues/rock. Tekstene er både på engelsk og norsk.

Foruten Heidi selv består bandet Pristine av Kristian S. Olstad på gitar og Åsmund Wilter Kildal Eriksson på bass. Sammen vil de fremføre låter fra alle Heidis prosjekter.