Før konserten sa Pedersen at Skjervøy storband ikke visste hva de gikk til, men det hadde ingenting å si. Samarbeidskonserten med Jørn Hoel solgte over 160 billetter.

- Jørn Hoel var veldig lett å jobbe med og positiv til prosjektet. I løpet av noen timer på lørdagsformiddag fikk vi øvd og satt det hele sammen, sier Pedersen.

Avslappet stemning

Første avdeling av konserten spilte Skjervøy storband, med musikere både fra Skjervøy og Nordreisa, alene og etter pausen var Jørn Hoel med på laget. Det var fint å oppleve at den kjente artisten tok ledelsen på showet.

- Vi spilte mye bedre etter at Hoel kom på scenen og det ble en jovial og avslappet stemning. Jørn Hoel og Mailen Pedersen hadde sjarmerende duetter sammen, forteller Pedersen.

De framførte Jørn Hoels kjente låter som ”Lost In the Tango”, ”Ei hand å holde i” og ”Har en drøm”. Harald Devold hadde spesialkomponert noter til konserten på Skjervøy.

- Veldig fornøyd

Selv landet Hoel i Sørkjosen lørdag formiddag og reiste tilbake på kvelden. Jørgen Pedersen har i etterkant av konserten fått gode tilbakemeldinger fra artisten.

- Han takket for en spennende opplevelse og det gode samarbeidet. Heller ikke Hoel, hadde vært med på et liknende samarbeid tidligere, sier Pedersen.

Pedersen forteller også at Jørn Hoel tok seg god av de unge musikerne i storbandet, både før og etter konserten.

Foto: Anita Olsen