Storfjordjenta Camilla Karlsen er gruppens danser og akrobat. Over tretti mennesker møtte opp for å høre og se ensemblet.

- Camilla Karlsen bidro til at kvelden ble spennende og underholdende. Det er helt utrulig at slik akrobatikk går an. Hun hadde full kroppskontroll, skriver Jill Fagerli i en e-post til Framtid i Nord.

Du kan se et filmklipp fra konserten på Storfjord Frivilligsentral sin Facebook-side her.

Om du visste

- Konserten GLØD – om du visste er bygget på albumet Om du visste, som lanseres i disse dager med egen plate. I sentrum for denne produksjonen står to av musikerne fra Kultur i Troms, Lena P. Jinnegren og Bendik Lund Haanshus. Med seg har de et håndplukket tangoorkester på seks, blant annet sine kollegaer fra LiNN; Erika Toth, Runa Bergsmo, Ingrid Willassen og Agnieszka Orlowska, opplyser Fagerli.

Fagerli beskriver albumet som glødende og fengende.

- Albumet er i tangosjangeren og er glødende, fengende og det berører noen og enhver, når det tar utgangspunkt i hverdagslige problemstillinger, slik som lengsel, morskjærlighet og skyldfølelse, en sang om sild og solidaritet, skriver Fagerli.

Full begeistring

Storfjord Frivilligsentral er veldige fornøyde med konserten. De er takknemlige for alle som hjalp til under arrangementet.

- Det var god stemning og full begeistring fra publikum. Et ekstra nummer ble klappet fram og flere kjøpte GLØD-platen. Både de frivillige hjelperne og emblemet gjorde en kjempegod innsats, avslutter Fagerli.