Tips oss

Herleif Nikolaisen tar mot Honningsvågrevyen i mai. (Foto: Jan Arild Hansen)

Herleif Nikolaisen tar mot Honningsvågrevyen i mai. Foto: Jan Arild Hansen

Honningsvågrevyen til Skibotn

Arrangøren håper på fulle hus.

- Klart jeg er fornøyd med å ha fått nettopp denne revyen til arrangementet i Skibotn. Vi har allerede startet billettsalget, men det er fortsatt mange billetter igjen, sier Nikolaisen.

Honningsvågrevyen har holdt det gående i 15 år, og det ryktes at de som vil se revyen bør gjøre det nå. Nå er det nemlig laget en spesiell versjon hvor folk får se de aller beste numrene.

- Jeg er helt sikker på at det kommer til å bli en suksess. Vi har plass til 400 tilskuere og vi regner med at det blir smekkfullt når vi har Frank Arne og de andre i revyen på plass 11. mai, sier arrangøren.

Les mer i dagens papirutgave!

Mer å lese på Framtid i Nord:


Si din mening: Framtid i Nord ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Leses nå:
Siste nytt

Spiller i samme selskap som verdensstjernene

På lista over headlinere under Buktafestivalen i år og i selskap med Iggy Pop, Kvelertak og Gojira - finner du et ungt, ferskt band fra Nordreisa.

Frister med standup, paintball og lokalmat

Neste helg inviteres folk fra fjern og nær til naturskjønne omgivelser i Årviksand og årets "Sommerhelg".

Storslått jubileumsfestival

Over 7.000 besøkende kom på feiringen da Riddu Riddu fylte 25 år.

Et halvt skritt over Atlanteren

Pop-rockerne i Violet Road har tatt et viktig skritt videre i sin internasjonale karriere når de har inngått avtale med det amerikanske publishing-selskapet «USA Media Right».

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis