Herleif Nikolaisen tar mot Honningsvågrevyen i mai. (Foto: Jan Arild Hansen)

Herleif Nikolaisen tar mot Honningsvågrevyen i mai. Foto: Jan Arild Hansen

Honningsvågrevyen til Skibotn

Arrangøren håper på fulle hus.

- Klart jeg er fornøyd med å ha fått nettopp denne revyen til arrangementet i Skibotn. Vi har allerede startet billettsalget, men det er fortsatt mange billetter igjen, sier Nikolaisen.

Honningsvågrevyen har holdt det gående i 15 år, og det ryktes at de som vil se revyen bør gjøre det nå. Nå er det nemlig laget en spesiell versjon hvor folk får se de aller beste numrene.

- Jeg er helt sikker på at det kommer til å bli en suksess. Vi har plass til 400 tilskuere og vi regner med at det blir smekkfullt når vi har Frank Arne og de andre i revyen på plass 11. mai, sier arrangøren.

Les mer i dagens papirutgave!

Mer å lese på Framtid i Nord:


Si din mening: Framtid i Nord ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Leses nå:
Siste nytt

Honningsvågrevyen gjør suksess

Skjervøy- og Nordreisaaktuelle Honningsvågrevyen selger fremdeles ut forestillinger til showet de har turnert hele landet med siden 2015.

Utviklet eget mobilspill

Jack Erik Kristoffersen fra Oksfjord har laget sitt eget mobilspill, og det ligger nå ute for nedlasting.

ÁGY tilbake i ny musikalsk drakt

ÁGY er tilbake etter et lengre opphold på sidelinjen. Nå blir det 90-talls RnB med urspråk.

Kan bli slutt på kvenske sendinger

Det kan bli slutt på de kvenske sendingene etter FM-slukkingen også gjennomføres i Troms og Finnmark. Det får Norske Kveners Forbund (NKF) til å reagere.

Skal hedre multikunstneren

I forbindelse med det som ville vært Idar Kristiansens 85-årsjubileum skal Senter for Nordlige folk holde en stor jubileumsutstilling.

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis