Herleif Nikolaisen tar mot Honningsvågrevyen i mai. (Foto: Jan Arild Hansen)

Herleif Nikolaisen tar mot Honningsvågrevyen i mai. Foto: Jan Arild Hansen

Honningsvågrevyen til Skibotn

Arrangøren håper på fulle hus.

- Klart jeg er fornøyd med å ha fått nettopp denne revyen til arrangementet i Skibotn. Vi har allerede startet billettsalget, men det er fortsatt mange billetter igjen, sier Nikolaisen.

Honningsvågrevyen har holdt det gående i 15 år, og det ryktes at de som vil se revyen bør gjøre det nå. Nå er det nemlig laget en spesiell versjon hvor folk får se de aller beste numrene.

- Jeg er helt sikker på at det kommer til å bli en suksess. Vi har plass til 400 tilskuere og vi regner med at det blir smekkfullt når vi har Frank Arne og de andre i revyen på plass 11. mai, sier arrangøren.

Les mer i dagens papirutgave!

Mer å lese på Framtid i Nord:


Si din mening: Framtid i Nord ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Leses nå:
Siste nytt

Bildet kan bli solgt for 400 millioner

New York (NTB): Auksjonshuset Sotheby's anslår at tilslaget for Edvard Munchs maleri «Pikene på broen» vil bli i overkant av 50 millioner dollar når det går under hammeren neste måned.

Gir ut singel med internasjonal låtskriver

Den lokale DJ duoen BNT gir ut singel sammen med den internasjonal låtskriveren Mickey Shiloh.

DETTE SKJEDDE 18. OKTOBER:

Vet du hva som skjedde for 90 år siden?

Regissøren av "Ni Liv" ble født i 1913 og samme dag i 1926 ble det holdt folkeavstemning om fortsatt brennevinsforbud i Norge.

anskje tidenes beste strategispill

Dette er andre verdenskrig på Paradox' premisser.

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis