Tips oss

Herleif Nikolaisen tar mot Honningsvågrevyen i mai. (Foto: Jan Arild Hansen)

Herleif Nikolaisen tar mot Honningsvågrevyen i mai. Foto: Jan Arild Hansen

Honningsvågrevyen til Skibotn

Arrangøren håper på fulle hus.

- Klart jeg er fornøyd med å ha fått nettopp denne revyen til arrangementet i Skibotn. Vi har allerede startet billettsalget, men det er fortsatt mange billetter igjen, sier Nikolaisen.

Honningsvågrevyen har holdt det gående i 15 år, og det ryktes at de som vil se revyen bør gjøre det nå. Nå er det nemlig laget en spesiell versjon hvor folk får se de aller beste numrene.

- Jeg er helt sikker på at det kommer til å bli en suksess. Vi har plass til 400 tilskuere og vi regner med at det blir smekkfullt når vi har Frank Arne og de andre i revyen på plass 11. mai, sier arrangøren.

Les mer i dagens papirutgave!

Mer å lese på Framtid i Nord:


Si din mening: Framtid i Nord ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Leses nå:
Siste nytt

Norsk spenningsfilm topper kinohøsten

"Cave", "Burning 2" og "Kongens Nei" er noen av filmene som skal trekke publikum til Halti kultursal i månedene som kommer.

Rallar og Bus-finalen tatt av regnet

Da forestillingen kom hjem til Ankerlia, åpnet alle sluser seg. Dermed måtte man avbryte.

Lys i høstmørket for musikk- og matelskere

De kommende dagene slås det opp et stortelt ved Nordreisahallen. Til helga skal det fylles med musikk, god mat og drikke.

Hun er ny kulturleder i Skjervøy kommune

Elena Yakovleva (43) er en russisk innvandrer som de siste 18 årene har bodd i Norge.

Nå kan du synge duett med Maria Arredondo

22. september legger Maria Arredondo og Torstein Sødal ut på turné i Nord-Norge med konserten "En Aften Med Maria Arredondo og Torstein Sødal".

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis