Storfilmen har Russel Crowe og Jennifer Connelly i hovedrollene og skildrer den bibelske sagnskikkelsens enorme oppgave å redde dyrene i arken og familien fra syndefloden.

Du har også muligheten til å få med deg animasjonsfilmen ”Rio 2” og den dystopiske spenningsfilmen ”Divergent” med Shailene Woodley og Kate Winslet i to av hovedrollene.

– Skulle været bli dårlig eller folk bli lei av å gå på tur i fjellet, har vi et kinotilbud i påska for de som måtte ønske det, forteller kulturhusleder Audun Skog.

Hele kinoprogrammet finner du på kommunens hjemmesider her.

To teaterstykker

Kulturhuset kan også friste med ikke mindre enn to sceneshow rett etter ferien den 22. april.

I ”Mannen som stoppa hurtigruta” blir publikum gjennom moderne dans, magisk musikk og autentiske lydopptak kjent med en av Nordens største og mest kjente noaider, Johan Kaaven.

”Æ har rett” er Trine Lise Olsens ærlig, rå og ikke minst humoristiske forestilling om hvordan det var å vokse opp som barnehjemsbarn i åttitallets Finnmark.

De to forestillingene vil bli satt opp rett etter hverandre, med en pause i mellom for omrigg.

– Begge to er nydelige forestillinger. Ønsker du å bare se en av de er det fullt mulig. For de som har lyst å få med seg begge, kommer vi til å tilby en billig pakkeløsning, forteller Skog.