I år, som i fjor, holdt gjengen i Reisarevyen forestilling.

Fredag kveld klokken 19.00 var det premiere på årets revy. Forestillingen er nummer åtte i rekken og gjengen med glade amatører har ikke tenkt å gi seg ennå.

Trampeklapp

Omtrent 150 personer var til stede og revyen hadde dermed fullsatt sal. Med et publikum som allerede var i god stemning før revyen startet, åpnet de med et morsomt innslag med tryllekunster.

Videre begeistret de publikum med humoristiske innslag av ulikt kaliber.

Publikum lo så tårene trillet av sketsjer om blant annet bygdeoriginaler, Facebook, reservasjonsretten, den norske landbruksnæringen og sprengningsarbeidet i Sørkjosen. Innslagene fikk trampeklapp.

Fantastisk volum

Revysjef Steinar Østgård var utrolig fornøyd med kvelden.-  Vi hadde regnet med mindre respons enn vanlig, på grunn av at revyen er så nærme St. Hans-turneringen. Likevel var volumet fra publikum fantastisk fra start til ende, forteller han entusiastisk. Vi har fått flere kommentarer på at dette er det beste vi har gjort.

Det å lykkes har krevd sitt. Gjengen bak Reisarevyen har øvd hardt og mye.-   Vi begynte å skrive i januar. De siste to-tre ukene har vi omtrent bodd her på samfunnshuset, men det er alltid verdt det når man står på scenen, smiler Østgård.

Nervepirrende

Ikke bare publikum kjenner på spenningen under en forestilling. Mens de er nysgjerrige på innholdet, er skuespillerne spente på responsen.

Skuespiller Annie Nilsen kjenner på nervene under forestilling.-  Det er nervepirrende å stå på scenen, men det forsvinner etter hvert, forteller hun.

-  Man vet ikke hvordan man blir mottatt, fortsetter hun.

Hun legger ikke skjul på at kvelden har vært en suksess.-  Det har vært fantastisk artig, forteller Nilsen.

- Vi hadde et utrolig flott publikum som var med fra starten av.

FACEBOOK: Svein Kalmar Berg, Kristoffer Reiersen og Steinar Østgård i sketsjen om Facebook. Foto: Therese Fredriksen