Violet Road er for tiden på omfattende sommerturné over hele landet. Deres siste singel, "Good Girls", ble akkurat a-listet på Norges største radiokanal, NRK P1, og i dag annonserer de høst-turneen.

- Nord-Norge er allerede erobret, det er på tide at Violet Road får nasjonal berømmelse, skrev Øyvind Rønning i Dagbladet og kastet terningkast fem for Violet Roads siste album, Back To The Roadshow.

Til sammen har de fått åtte femmere og entret VG-lista på en imponerende andreplass, som er rekord for bandet. I sommer har de spilt mye fra siste album, men bandet lover at man vil oppleve enda flere sider av Violet Road i høst.

- Vi skal virkelig kose oss med spennvidden som er i låtutvalget vårt og forsøke å gi publikum enda mer enn de har sett av oss i sommer, sier bandet.

- Sommeren har allerede gitt oss noen helt uforglemmelige opplevelser. Vi spiller og synger og danser og smiler oss gjennom landet i en heidundrende fart. Det beste av alt, er at når høsten kommer, så er vi absolutt ikke ferdig. Da trekker vi innomhus og forlenger turnéen vår. Da vil melankolien og gleden gå hånd i hånd med høstens farger som bakteppe. Det kommer fortsatt til å blir varmt, det kommer fortsatt til å bli svett, det kommer definitivt til å bli stort og det kommer rett og slett til å bli deilig. Vi gleder oss!, avslutter bandet.

Her kan du se Violet Road i høst:

5. sept: Andenes Idrettshall

6. sept: Kulturfabrikken, Sortland

18. sept: Narvik Kulturhus

19. sept: Lofothallen, Leknes

20. sept: Hurtigrutens Hus, Stokmarknes

26. sept: Rockefeller, Oslo

27. sept: Byscenen, Trondheim

3. okt: USF Verftet, Bergen

4. okt: Rokken, Volda

9. okt: Tou Scene, Stavanger

10. okt: Kick, Kristiansand

11. okt: Høvleriet, Haugesund

17. okt: Bølgen Kulturhus, Larvik

18. okt: Gregers, Hamar

6. nov: Nøtterøy Kulturhus

7. nov: Ibsenhuset, Skien

8. nov: Lørenskog Hus

12. nov: Drammens Teater

13. nov: City Scene, Alta

14. nov: City Scene Alta