Denne uken inviterte Coop Extra Lyngseidet folk på Lyngseidet til grillmat og forskjellige uteaktiviteter. Det er Coop Extra og Weber som i arrangerer Roadshow der de besøker coop extra-butikkene i landet.

Det var flere ting som sto på programmet, og de yngeste fikk spesielt mye å gjøre.

- Barna fikk godteri, det ble satt opp både hoppeslott og ring-a-bell og de fikk tegne, forteller butikksjef Grete Hanssen.

Hanssen er strålende fornøyd med grilldagen. Hun er imponert over oppmøte og forteller at det var kø da de startet grillserveringen.

- Det var kjempetrivelig. Vi er heldige på Lyngseidet. De som bor her er utrolig flinke å stille når det er arrangement her, sier Hanssen.

Hun anslår at det var rundt 200-300 personer som kom innom i løpet av dagen.

Vant grillfest

Det var også mulighet for folk å delta i en større konkurranse, der premien var en grillfest.

For å delta måtte man skrive ned og fortelle hvorfor man fortjente å vinne. De beste bidragene kom videre til neste runde der vinneren vant på loddtrekning.

- Det kom inn mange forskjellige bidrag. Noen skrev for eksempel dikt, det var artig. De som kom videre til loddtrekningen var litt mer kreative, sier Hanssen.

Familien som vant fikk besøk av grillteamet på kvelden.

- Familien kunne sitte med bordet og bare vente på at maten ble servert. De fikk både middag og dessert, det var helt fantastisk, sier Hanssen.