Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix

Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix

Tiåring krasjet moped med beruset far bakpå

Barnevernet er koblet inn etter at en ti år gammel gutt på moped kjørte inn i en parkert bil i Drammen søndag. Bak på mopeden satt guttens far, «godt beruset».

Gutten hadde stukket av da politiet kom til kjøpesenteret CC i Drammen søndag ettermiddag. Det viste seg at den første meldingen om at en gutt på sykkel hadde krasjet inn i en parkert bil, ikke stemte, men at det var en moped gutten hadde kjørt, skriver VG.

– I tillegg satt en godt beruset mann på. Det viste seg å være guttens far, sier operasjonsleder Rune Hunshamar i Sør-Øst politidistrikt.

Mannen ble tatt inn til politiet for prøvetaking, men gutten ble ikke funnet. Ingen skal ha kommet til skade i sammenstøtet, og det ble bare materielle skader på bilen. Alt tyder på at mopeden far og sønn kjørte, var lånt.

– Vi ønsker å snakke med gutten og forsikre oss om at han har det bra. Han er sikkert engstelig og skremt over det som skjedde, sier operasjonslederen, som sier de har sendt en bekymringsmelding til barnevernet om saken.

Faren er av utenlandsk opprinnelse, og politiet har arbeidet med å skaffe tolk for å kunne gjennomføre et avhør av mannen.

(©NTB)

Mer å lese på Framtid i Nord:


Si din mening: Framtid i Nord ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Leses nå:
Siste nytt

Hydro i Høyanger rammet av strømbrudd

Hydros aluminiumsverk i Høyanger er rammet av strømbrudd i bygda mandag ettermiddag.

Gutt (9) alvorlig skadd etter på påkjørsel i Lillesand

En ni år gammel gutt er alvorlig skadd etter at han ble truffet av en bil da han kjørte ut i en vei på sparkesykkel i Lillesand mandag ettermiddag.

Trafikkulykke på E18 ved Larvik – full stans i begge retninger

En person satt fastklemt etter en kollisjon mellom en personbil og et vogntog på E18 ved Barkefyllinga i Larvik mandag ettermiddag.

Politiet fortsatt uten mistenkte etter skyting i Oslo

Politiet har fortsatt ingen mistenkte etter skytingen på Grünerløkka lørdag ettermiddag, og den skadde vil ikke la seg avhøre.

15 sauer døde etter fall utfor stup ved Kjerag

En sauebonde mistet 15 sauer etter at de falt utfor et stup ved Kjerag-platået i Rogaland. Bonden mener de må ha blitt skremt av en hund. 

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis