Tips oss

Rekordmange bøssebærere for kreftsaken

Oslo (NTB): De to neste ukene vil mer enn 23.000 bøssebærere banke på dører over hele landet. Målet er å samle inn 25 millioner kroner til kreftsaken.

Mandag startet Kreftforeningens årlige aksjon «Krafttak mot kreft».

I mer enn 20 år har aksjonen samlet inn penger til kreftforskning og kreftomsorg. I fjor ble det samlet inn 23 millioner kroner. I år er målet å samle inn 25 millioner kroner på to uker.

Pengene som samles inn går i år til forskning på personlig tilpasset kreftbehandling.

– En kreftsvulst oppstår fordi genfeil i cellene gjør at cellene deler seg mye raskere enn de skal. I dag behandles kreft ut fra hvor den er i kroppen og utviklingsstadiet, og ikke på grunnlag av selve genfeilen i svulsten. Vi trenger mer kunnskap om å påvise genfeil slik at vi kan gi riktig behandling til rett pasient, til rett tid, sier generalsekretær Anne Lise Ryel i Kreftforeningen.

I år deltar mer enn 23.000 bøssebærere, og aldri før har så mange deltatt i aksjonen i regi av Kreftforeningen. (©NTB)

Siste nytt

Afghanistan truer med å stenge for tvangsretur

Oslo (NTB): Afghanistan advarer Norge om at fortsatt tvangsretur av barnefamilier vil få alvorlige konsekvenser for retursamarbeidet. Landet truer med å stenge grensen.

Folket delt i synet på Erikssons arbeidsmiljølov

Oslo (NTB): Arbeidsminister Robert Eriksson (Frp) får både støtte og motstand blant folk flest. Det viser en spørreundersøkelse som Sentio Research har gjort på oppdrag fra Næringslivets Hovedorganisasjon.

Camilla Pihl er årets blogger

Oslo (NTB): Årets blogger er Camilla Pihl. Caroline Berg Eriksen, kjent som «Fotballfrue», var nominert til fem priser, men fikk ingen av dem under Vixen Blog Awards 2014. 

Dobling i trusler mot Nav

Oslo (NTB): På to år er antall trusselepisoder nesten doblet ved Nav-kontorene i Norge.

Politifolk risikerer bøter etter Monika-saken

Bergen (NTB): Fire ansatte ved Hordaland politidistrikt risikerer bøter for etterforskningen av dødsfallet til Monika Sviglinskaja i 2011.

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis

Viste sin støtte

– Arbeidsmiljøloven skal være et vern for arbeiderne!

Trenerne rykker opp

Janne Elveslett (45) og Sara Hamnvik (50) har overtatt treneransvaret for Furuflatens damelag.

”De glade 1950-årene” i Årboka

Neste utgivelse av «Menneske og miljø i Nord-Troms» - Årboka 2015 – vil ha «Gjenreisning og modernisering» som kjernetema.