Tips oss

Illustrasjonsfoto: Widerøe

Illustrasjonsfoto: Widerøe

Budfristen for Widerøe utløp tirsdag

Oslo (NTB): Tirsdag var det budfrist for de som vil kjøpe flyselskapet Widerøe. Fire aktører nevnes som mulige kjøpere.

Ifølge Finansavisen er transportselskapet Torghatten i Brønnøysund en av de mest aktuelle kjøperne. Hovedeier og konsernsjef Brynjar Forbergskog vil imidlertid ikke kommentere spekulasjonene.

Fra før er det kjent at Per G. Braathen har levert inn et bud.

Dessuten har en gruppe Widerøe-piloter gitt uttrykk for at de også ønsker å gi bud. Pilot og investor Ola K. Giæver fronter denne gruppa. Han sier at de er enige med SAS om å ikke uttale seg.

Finsk-britiske Flybe Nordic er også nevnt som en mulig kjøper.

SAS skal selge Widerøe som en del av selskapets økonomiske redningsplan, som ble presentert i desember i fjor. (©NTB)

Mer å lese på Framtid i Nord:


Si din mening: Framtid i Nord ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Leses nå:
Siste nytt

25.000 barn har rett til gratis barnehage

Oslo (NTB): Fra august blir treåringer omfattet av ordningen med gratis kjernetid i barnehagen. Omkring 25.000 barn fra familier med lav inntekt kan nå ta del i ordningen.

13-årings dødsfall ferdig etterforsket av politiet

Sandvika (NTB): Politiet har avsluttet etterforskningen av saken der ei 13 år gammel jente fra Lommedalen døde på en hytte i Valdres. Nå er det opp til statsadvokaten å avgjøre om moren blir tiltalt.

Professor kritisk til DNA-regler

Bergen (NTB): Regelverket som gjør at viktig DNA-bevis i kriminalsaker blir destruert, må endres, mener professor Asbjørn Sandbakken.

Politiet undersøker dødsfall på Haugenstua i Oslo

Oslo (NTB): En død mann ble tirsdag morgen funnet utendørs på Haugenstua i Oslo. Politiet undersøker hva som har tilstøtt mannen.

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis