Illustrasjonsfoto: Widerøe

Illustrasjonsfoto: Widerøe

Budfristen for Widerøe utløp tirsdag

Oslo (NTB): Tirsdag var det budfrist for de som vil kjøpe flyselskapet Widerøe. Fire aktører nevnes som mulige kjøpere.

Ifølge Finansavisen er transportselskapet Torghatten i Brønnøysund en av de mest aktuelle kjøperne. Hovedeier og konsernsjef Brynjar Forbergskog vil imidlertid ikke kommentere spekulasjonene.

Fra før er det kjent at Per G. Braathen har levert inn et bud.

Dessuten har en gruppe Widerøe-piloter gitt uttrykk for at de også ønsker å gi bud. Pilot og investor Ola K. Giæver fronter denne gruppa. Han sier at de er enige med SAS om å ikke uttale seg.

Finsk-britiske Flybe Nordic er også nevnt som en mulig kjøper.

SAS skal selge Widerøe som en del av selskapets økonomiske redningsplan, som ble presentert i desember i fjor. (©NTB)

Mer å lese på Framtid i Nord:


Si din mening: Framtid i Nord ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Leses nå:
Siste nytt

330 amerikanske marinesoldater til Værnes

Oslo (NTB-Kristian Skårdalsmo): Regjeringen inngår et samarbeid med USA om rotasjonsbasert øving og trening i Norge neste år. Rundt 330 amerikanske marinesoldater deltar i prøveordningen.

Nytt forslag til løsning på togstreiken

Oslo (NTB-Linus Røvik Hauge): Norsk Lokomotivmannsforbund og LO Stat leverte mandag ettermiddag et nytt forslag til løsning på togstreiken.

Mann siktet for å ha tatt overgrepsbilder

Ålesund (NTB): Politiet mener en mann i 60-årene fra Sunnmøre har produsert og distribuert filmer og bilder av overgrep mot barn. Nå er han varetektsfengslet under de strengeste restriksjonene.

Statfjord tilbake til normal drift etter brann

Stavanger (NTB): Produksjonen går igjen som normalt etter at en brann på Statfjord A-plattformen i Nordsjøen gjorde at den måtte stenges ned for ei drøy uke siden.

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis