Tips oss

Illustrasjonsfoto: Widerøe

Illustrasjonsfoto: Widerøe

Budfristen for Widerøe utløp tirsdag

Oslo (NTB): Tirsdag var det budfrist for de som vil kjøpe flyselskapet Widerøe. Fire aktører nevnes som mulige kjøpere.

Ifølge Finansavisen er transportselskapet Torghatten i Brønnøysund en av de mest aktuelle kjøperne. Hovedeier og konsernsjef Brynjar Forbergskog vil imidlertid ikke kommentere spekulasjonene.

Fra før er det kjent at Per G. Braathen har levert inn et bud.

Dessuten har en gruppe Widerøe-piloter gitt uttrykk for at de også ønsker å gi bud. Pilot og investor Ola K. Giæver fronter denne gruppa. Han sier at de er enige med SAS om å ikke uttale seg.

Finsk-britiske Flybe Nordic er også nevnt som en mulig kjøper.

SAS skal selge Widerøe som en del av selskapets økonomiske redningsplan, som ble presentert i desember i fjor. (©NTB)

Mer å lese på Framtid i Nord:


Si din mening: Framtid i Nord ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Leses nå:
Siste nytt

SSB varsler videre fall i oljeinvesteringene

Oslo (NTB): Oljeinvesteringene vil falle også neste år, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Anslaget er 14,6 prosent lavere enn det for 2016.

Pressekonferanse om drap Kristiansand

Kristiansand: I forbindelse med drapet på Hånes 26. februar i år inviterer Agder politidistrikt til pressekonferanse torsdag klokka 12.

Seadrill faller på rolig børs

Oslo (NTB): Riggselskapet Seadrill overgikk analytikernes forventninger til første kvartal, men må tåle solid nedgang på børsen. Hovedindeksen derimot holder seg nokså rolig rundt 0-streken.

Halvparten av håndsåpene kan være helseskadelige

Oslo (NTB): En test av håndsåper som Forbrukerrådet har gjennomført viser at over halvparten av håndsåpene har innhold som kan gi negative helseeffekter.

Vil ha reimsengene tilbake i politiarresten

Oslo (NTB): Tre år etter at de ble avskaffet, vil Politidirektoratet gjeninnføre bruk av reimsenger mot ustabile personer i norske politiarrester.

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis