Illustrasjonsfoto: Widerøe

Illustrasjonsfoto: Widerøe

Budfristen for Widerøe utløp tirsdag

Oslo (NTB): Tirsdag var det budfrist for de som vil kjøpe flyselskapet Widerøe. Fire aktører nevnes som mulige kjøpere.

Ifølge Finansavisen er transportselskapet Torghatten i Brønnøysund en av de mest aktuelle kjøperne. Hovedeier og konsernsjef Brynjar Forbergskog vil imidlertid ikke kommentere spekulasjonene.

Fra før er det kjent at Per G. Braathen har levert inn et bud.

Dessuten har en gruppe Widerøe-piloter gitt uttrykk for at de også ønsker å gi bud. Pilot og investor Ola K. Giæver fronter denne gruppa. Han sier at de er enige med SAS om å ikke uttale seg.

Finsk-britiske Flybe Nordic er også nevnt som en mulig kjøper.

SAS skal selge Widerøe som en del av selskapets økonomiske redningsplan, som ble presentert i desember i fjor. (©NTB)

Mer å lese på Framtid i Nord:


Si din mening: Framtid i Nord ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Leses nå:
Siste nytt

Melding om personer i sjøen ved Farsund

Farsund (NTB): Det er satt i gang en stor redningsaksjon etter en melding om at personer har falt i sjøen ved Borhaug i Farsund.

Kystvaktens tre eldste fartøy skiftes ut

Bergen/Oslo (NTB-Mats Rønning): Regjeringen framskynder byggingen av tre nye fartøy til Kystvakten. Kontrakten skal gå til norske verft og industribedrifter, fastslår statsminister Erna Solberg (H).

Vitner så mann bli dyttet inn i bil i Oslo

Oslo (NTB): Politiet har satt i gang omfattende etterforskning etter at en mann ble sett dratt inn i en bil av personer iført finlandshetter ved Fiskevollbukta sør i Oslo torsdag morgen.

Global Dignity legger ned i Norge

Oslo (NTB): I over ti år har kronprinsparet frontet arbeidet i Global Dignity. Nå legger holdningsorganisasjonen ned virksomheten i Norge.

OPEC-kutt ga beste børsdag på flere måneder

Oslo (NTB): Hovedindeksen ved Oslo Børs steg med 2,2 prosent til 623,08 poeng torsdag, den største oppgangen på én dag siden tidlig i juli. Forklaringen ligger i oljekartellet OPECs enighet om produksjonskutt.

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis