Tips oss

Illustrasjonsfoto: Widerøe

Illustrasjonsfoto: Widerøe

Budfristen for Widerøe utløp tirsdag

Oslo (NTB): Tirsdag var det budfrist for de som vil kjøpe flyselskapet Widerøe. Fire aktører nevnes som mulige kjøpere.

Ifølge Finansavisen er transportselskapet Torghatten i Brønnøysund en av de mest aktuelle kjøperne. Hovedeier og konsernsjef Brynjar Forbergskog vil imidlertid ikke kommentere spekulasjonene.

Fra før er det kjent at Per G. Braathen har levert inn et bud.

Dessuten har en gruppe Widerøe-piloter gitt uttrykk for at de også ønsker å gi bud. Pilot og investor Ola K. Giæver fronter denne gruppa. Han sier at de er enige med SAS om å ikke uttale seg.

Finsk-britiske Flybe Nordic er også nevnt som en mulig kjøper.

SAS skal selge Widerøe som en del av selskapets økonomiske redningsplan, som ble presentert i desember i fjor. (©NTB)

Mer å lese på Framtid i Nord:
Siste nytt

Mann fastklemt i rundballepresse – alvorlig skadd

Lørenskog (NTB): En 27 år gammel mann fra Sørum er innlagt på Ullevål sykehus med alvorlige skader etter at han kom i klem i en rundballepresse på et jorde i Lørenskog sent søndag kveld.

Venstre vil fjerne kontantstøtten i Oslo

Oslo (NTB): Venstre forslår en prøveordning med å fjerne kontantstøtten i hovedstaden og heller bruke pengene på å gi mer gratis kjernetid i barnehagen for lavinntektsfamilier.

Millioner av bilder beslaglagt i overgrepssak

Trondheim (NTB): Overgrepsbilde-beslaget i saken mot 48-åringen fra Fosen, er trolig det største i Norge noensinne. Beslaget omfatter ifølge politiet millioner av bilder.

Tajik vil beskytte varslere med lovendring

Oslo (NTB): Ap-nestleder Hadia Tajik varsler at Arbeiderpartiet vil endre loven for å beskytte varslerne i arbeidslivet.

Prester truer staten med arbeidsrettssak

Oslo (NTB): Mange prester opplever arbeidstiden som grenseløs, sier leder Martin Enstad i Presteforeningen. Nå vurderer de arbeidsrettssak mot staten for å få ordnede forhold og kortere arbeidstid.

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis