Tips oss

Illustrasjonsfoto: Widerøe

Illustrasjonsfoto: Widerøe

Budfristen for Widerøe utløp tirsdag

Oslo (NTB): Tirsdag var det budfrist for de som vil kjøpe flyselskapet Widerøe. Fire aktører nevnes som mulige kjøpere.

Ifølge Finansavisen er transportselskapet Torghatten i Brønnøysund en av de mest aktuelle kjøperne. Hovedeier og konsernsjef Brynjar Forbergskog vil imidlertid ikke kommentere spekulasjonene.

Fra før er det kjent at Per G. Braathen har levert inn et bud.

Dessuten har en gruppe Widerøe-piloter gitt uttrykk for at de også ønsker å gi bud. Pilot og investor Ola K. Giæver fronter denne gruppa. Han sier at de er enige med SAS om å ikke uttale seg.

Finsk-britiske Flybe Nordic er også nevnt som en mulig kjøper.

SAS skal selge Widerøe som en del av selskapets økonomiske redningsplan, som ble presentert i desember i fjor. (©NTB)

Siste nytt

Toppnotering for Ap på ny måling

Oslo (NTB): Regjeringen sliter, mens Arbeiderpartiet gjør et markant byks på en ny meningsmåling. Venstre faller under sperregrensen.

Norsk offer i omfattende svensk overgrepssak

Oslo (NTB): En 28 år gammel svensk mann er tiltalt for overgrep mot 68 barn og unge av begge kjønn i Sverige. Blant ofrene er en norsk jente fra Østlandet.

Osteimporten øker fortsatt

Oslo (NTB): Importen av ost fra utlandet fortsetter å øke. Norges Bondelag mener frykten for redusert import etter den omstridte tollendringen i 2012 var skremselspropaganda.

Mistenkelig dødsfall i Florø

Florø (NTB): En mann i 40-årene ble onsdag ettermiddag funnet død i en bolig i Florø. Politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall.

IOK: – En tapt mulighet for Norges befolkning

Oslo (NTB): Den internasjonale olympiske komité (IOK) kom onsdag kveld med en uttalelse i forbindelse med Norges OL-retrett. De mener avgjørelsen er tatt på feil grunnlag.