Tips oss

Illustrasjonsfoto: Widerøe

Illustrasjonsfoto: Widerøe

Budfristen for Widerøe utløp tirsdag

Oslo (NTB): Tirsdag var det budfrist for de som vil kjøpe flyselskapet Widerøe. Fire aktører nevnes som mulige kjøpere.

Ifølge Finansavisen er transportselskapet Torghatten i Brønnøysund en av de mest aktuelle kjøperne. Hovedeier og konsernsjef Brynjar Forbergskog vil imidlertid ikke kommentere spekulasjonene.

Fra før er det kjent at Per G. Braathen har levert inn et bud.

Dessuten har en gruppe Widerøe-piloter gitt uttrykk for at de også ønsker å gi bud. Pilot og investor Ola K. Giæver fronter denne gruppa. Han sier at de er enige med SAS om å ikke uttale seg.

Finsk-britiske Flybe Nordic er også nevnt som en mulig kjøper.

SAS skal selge Widerøe som en del av selskapets økonomiske redningsplan, som ble presentert i desember i fjor. (©NTB)

Mer å lese på Framtid i Nord:
Leses nå:
Siste nytt

Tynget Aker Solutions gjentar kuttplaner

Oslo (NTB-Linus Røvik Hauge): Industrikonsernet Aker Solutions tjente mindre og fikk et underskudd før skatt på 278 millioner kroner i fjerde kvartal 2015. Trolig mister 900 jobben i løpet av 2016.

Stor interesse for NRK-tomt

Oslo (NTB): Flere eiendomsselskaper er klare til å kaste seg inn i kampen om den verdifulle NRK-tomten på Marienlyst i Oslo dersom statskanalen gjør alvor av flytteplanene.

Listhaug nyter større tillit i ny stilling

Oslo (NTB): Flere av velgerne har tillit til statsråd Sylvi Listhaug (Frp) etter at hun forlot jobben som landbruksminister og tok på seg oppgaven med å fronte regjeringens asylpolitikk, ifølge en ny måling.

Høyre og Frps plan: å stemple Ap som vingle-parti

Oslo (NTB): Frp og Høyres nye strategi er å stemple Arbeiderpartiet som vinglete så ofte som anledningen byr seg, ifølge flere kilder.

Kan trenge en milliard kroner til oppstart av Svalbard-gruve

Longyearbyen (NTB): Dersom arbeidet i Lunckefjell-gruva på Svalbard skal gjenopptas etter driftshvilen, kan Store Norske trenge så mye som en milliard kroner, ifølge en ny analyse.

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis