Tips oss

Illustrasjonsfoto: Widerøe

Illustrasjonsfoto: Widerøe

Budfristen for Widerøe utløp tirsdag

Oslo (NTB): Tirsdag var det budfrist for de som vil kjøpe flyselskapet Widerøe. Fire aktører nevnes som mulige kjøpere.

Ifølge Finansavisen er transportselskapet Torghatten i Brønnøysund en av de mest aktuelle kjøperne. Hovedeier og konsernsjef Brynjar Forbergskog vil imidlertid ikke kommentere spekulasjonene.

Fra før er det kjent at Per G. Braathen har levert inn et bud.

Dessuten har en gruppe Widerøe-piloter gitt uttrykk for at de også ønsker å gi bud. Pilot og investor Ola K. Giæver fronter denne gruppa. Han sier at de er enige med SAS om å ikke uttale seg.

Finsk-britiske Flybe Nordic er også nevnt som en mulig kjøper.

SAS skal selge Widerøe som en del av selskapets økonomiske redningsplan, som ble presentert i desember i fjor. (©NTB)

Mer å lese på Framtid i Nord:


Si din mening: Framtid i Nord ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Leses nå:
Siste nytt

Goliat-plattformen delvis evakuert etter strømbrudd

Stavanger (NTB): 51 personer ble natt til lørdag evakuert fra Goliat-plattformen i Barentshavet etter et strømbrudd. Strømmen er nå tilbake.

Ordfører mottok 11 millioner kroner for å drive asylmottak

Fosnavåg (NTB): Selskapet til Herøy-ordfører Arnulf Goksøyr har mottatt 11 millioner kroner av UDI for å drive asylmottak.

Staten krever Munch-kunst fra «Onkel Skrue»

Oslo (NTB): Skattemyndighetene vil blant annet inndrive en Tesla og et Munch-maleri fra David Toska-vennen Imran Saber, også kalt «onkel Skrue». Bakgrunnen for kravet er at Saber skal ha unnlatt å betale skatt og moms.

Fotgjenger døde i påkjørsel på Gardermoen

Gardermoen (NTB): En mannlig fotgjenger døde etter å ha blitt påkjørt av en lastebil på Sogndalsvegen på Gardermoen fredag kveld.

Fyllefest i skogen blant videregående elever

Oslo (NTB): Politiet i Oslo rykket fredag kveld ut til Sognsvann med flere patruljer. Flere hundre ungdommer under 18 år holdt fest i skogen, og det ble oppdaget minst fem sprittaxier som solgte smuglervarer.

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis