Kristin Vollstad både håper og tror hun blir tatt ut til VM i kickboksing.

Verdensmesterskapet avvikles fra 21. november i Dublin. Den norske troppen blir ventelig offentliggjort innen et par uker.

- Jeg blir veldig skuffet hvis jeg ikke får VM-billett. Resultatene viser at jeg er den beste norske bokseren i minus 52 kg. Spørsmålet er om forbundet mener jeg er sterk nok til å kjempe om medaljer i Irland, sier Vollstad.

Reisaværingen styrket posisjonen med seier lørdag i Scandinavian Open i Oslo.

Ingen signaler

Hun har ikke fått noen tydelige signaler på hvordan landslagsledelsen tenker om kandidaturet. Erfaringsmessig sender Norge bare kickboksere som kan blande seg inn i diskusjonen om medaljer.

- Jeg vet ikke hvor forbundet legger lista. De har dårlig økonomi og vil bare ta ut de som har størst sjanser internasjonalt.

- Hvordan er magefølelsen?

- Den er god. Jeg vet hvor jeg må forbedre meg, hvis det blir boksing i Dublin.

Venter i spenning

En eventuell VM-deltakelse blir Vollstads høydepunkt i karrieren.

Fire stevner blir lagt til grunn for uttaket av VM-troppen. Kristin har vært beste norske utøver i samtlige stevner. Medaljebeholdningen er to gull og to sølv.

- Det er ikke alltid Norge er representant i samtlige vektklasser. Jeg mener jeg holder den standarden forbundet krever. Jeg kan ikke gjøre annet enn å vente i spenning på uttaket, sier Kristin Vollstad, som bokser for Fighter kickboxingklubb i Oslo.

Vant finalen

Kristin Vollstad gikk seirende ut av 52 kg-klassen i lørdagens finale i Scandinavian Open i Bjølsenhallen i Oslo.

Hun fikk walk over til finalen fordi bare tre kvinner stilte. Hennes finske utfordrer meldte forfall.

Tine Innvær Bergstrøm fra Tromsø ble motstander i finalen. Hun slo ut Sekiye Zelal Zengür fra Tyrkia i semifinalen. Bergstrøm stilte i sitt første stevne i fullkontakt.

Ingen god kamp

- Jeg hadde god kontroll på hele kampen, selv om hun er pågående i stilen. Jeg vant på poeng med god margin.

- Hvordan var gjennomføringen?

- Jeg er alltid fornøyd med seier, men jeg er ikke fornøyd med hvordan jeg bokset. Jeg leverte ingen god kamp. Jeg lyktes ikke med det jeg har trent på i de siste ukene, sier Kristin Vollstad.