Mange hadde møtt opp i god været på Sørheim Brygge lørdag, for å få med seg årets Lyngentreff. Dette er andre året det arrangeres Lyngentreff på Lyngseidet.

- Vi har i år gjort noen endringer, som oppstarts tidspunkt, og arrangement på Facebook. Kjøreruta gikk i år oppover til Lyngstunet for å hilse på veteranene, det tror jeg de satte pris på, forteller arrangør Ronny Sørheim.

Fra Lyngseidet sentrum gikk kjøreturen videre mot Polleidet. Der snudde følget, for deretter å stille seg opp nede på Sørheim Brygge på Lyngseidet.

Publikumsvalgt

Under treffet fikk publikum mulighet til å stemme frem tre priser. Prisene var årets «nyere bil», «veteran bil» og «motorsykkel». Vinner av prisen «nyere bil» ble Vegard Jørgensen, med sin Chevrolet Corvette 98-modell.

- Kjempeflott arrangement, dette er første gang jeg er med. Vi kommer kjørende fra Tromsø, forteller Vegard Jørgensen. Han kjøpte bilen sin fra USA for 2 år siden.

Originale biler

Prisen for årets «veteran bil» gikk til Svein Tyrhaug med sin MG-TF 1955-Modell. Årets «motorsykkel» pris gikk til Bård Garfjell, som hadde en Harley Davidson.

- Jeg er veldig fornøyd med dagen. Det fine er at det er veldig mange originale biler her, legger til slutt Ronny Sørheim til.