Skog kommer fra stillingen som direktør i Polaris Media Nord-Norge AS. Her har hun i tillegg til å ha vært økonomidirektør, ivaretatt den lokale og regionale oppgfølgingen av selskapene i tett samarbeid med konserndirektør.

Dette opplyser Amedia i en pressemelding.

- Jeg er veldig glad for at vi har fått Marit med på laget. Hun har både god kjennskap til og har relevant erfaring fra bransjen. Hun kjenner markedet og de utfordringene vi står ovenfor. Med ansettelsen av Marit har vi fått på plass en solid og erfaren leder. Det er viktig, sier styreleder Pål Eskås.

Marit Skog vil sammen med nyansatt sjefredaktør Helge Nitteberg utgjøre toppledelsen i Bladet Nordlys AS.

Administrerende direktør for Polaris Media Nord-Norge, Harald H. Rise sier i en pressemelding at sluttdato i selskapet blir fastsatt etter nærmere avtale. Frem til dette vil Skog fortsatt arbeide i PMNN med nærere definerte oppgaver. Dette for å sikre en så god overgang som mulig.

- Selv om Nordlys er en konkurrent i Tromsø-regionen, har vi også fått til samarbeid på flere områder de siste årene – både med Nordlys og Amedia som konsern. Dette samarbeidet ønsker vi å videreføre og utvikle videre også med den nye ledelsen i våre nordligste fylker, opplyser han.