Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix.

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix.

Siktet for ulovlig scooterkjøring

To menn er siktet for ulovlig scooterkjøring i utmark av politimesteren i Troms.

To menn skal ved en anledning i mars i fjor ha kjørt snøscooter uten tillatelse til det. Hendelsen skal ifølge tiltalen ha skjedd i området rundt Treriksrøysa i Storfjord kommune.

Begge er nå tiltalt for brudd på Motorferdselsloven § 12 jf § 3 for å ha utøvd motorferdsel i utmark og vassdrag uten tillatelse.

Den ene tiltalte, en mann i slutten av 40-årene bosatt på østlandet, er ilagt en bot til statskassen på 10.000 kroner eller hvis boten ikke betales, en straffen bli  fengsel i 20 dager. Den andre mannen, i slutten av 30-årene og bosatt i Tromsø kommune, er ilagt samme bot.

Mer å lese på Framtid i Nord:


Si din mening: Framtid i Nord ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Leses nå:
Siste nytt

Vogntog med trøbbel ved Jøvarden

Et norsk vogntog står fast i bakke rett sør for Hamneidet i Nordreisa.

HAR SENDT UT OBS-VARSEL:

– Det blir ganske mye vær

Flere nordmenn velger piggfrie vinterdekk

Fortsatt velger flere og flere bilister piggfrie vinterdekk.

Nord-Norge-banen skal utredes

Regjeringen vil be Jernbaneverket utrede å bygge jernbane fra Fauske til Tromsø. Bestillingen kommer i Nasjonal transportplan.

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis