FORESLÅTT Fylkesråd for samferdsel og miljø, Ivar B. Prestbakmo (Sp) kan nå bli medlem av sentralstyret i Senterpartiet. Foto: Trond Tomassen
(Foto: Trond Tomassen)

FORESLÅTT Fylkesråd for samferdsel og miljø, Ivar B. Prestbakmo (Sp) kan nå bli medlem av sentralstyret i Senterpartiet. Foto: Trond Tomassen Foto: Trond Tomassen

SENTERPARTIETS SENTRALSTYRE:

Foreslått som styremedlem

Ivar B. Prestbakmo er nå foreslått som styremedlem i Senterpartiets sentralstyre.

Prestbakmo selv er svært glad for at han ble innstilt av en enstemmig valgkomite.Klokken 10.00 la Senterpartiets valgkomité fram forslaget sitt til et nytt sentralstyre i partiet, med forslag på gjenvalg av hele partiledelse på partiets landsmøte 23-26 mars i Trondheim.

Prestbakmovar den eneste nye kandidaten på listen, da alle de andre stilite til gjenvalg. Han har tidligere vært vararepresentant til sentralstyret siden 2014.- Jeg setter selvsagt stor pris på å bli foreslått inn som fast medlem i partiets sentralstyre, sier Ivar B Prestbakmo, til daglig fylkesråd for samferdsel og miljø i Troms. Etter å ha vært vararepresentant til sentralstyret sida 2014 er det ekstra hyggelig å nå få muligheten til å bidra politisk i partiets sentralstyre som fast representant med et nordnorsk ståsted, sier Prestbakmo i en pressemelding.

Prestbakmo har lang erfaring som politiker. Til daglig er han fylkesråd for samferdsel og miljø i Troms, men han har tildigerer vært ordfører i hjemkommunen Salangen fra 1999 – 2014.- Både mitt daglige politiske virke som fylkesråd for samferdsel og miljø i Troms, men og mine fjorten år som ordfører i Salangen burde være gode erfaringer å ha med seg i sentralstyret, og jeg ser absolutt fram til å bidra med et sterkt nordnorsk ståsted, avslutter Prestbakmo.

Mer å lese på Framtid i Nord:


Si din mening: Framtid i Nord ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Leses nå:
Siste nytt

Hit tar ordførerne deg med i år

Ut i Nord arrangerer ordførerturer, også i sommer.

Vil bruke 30.000 på sjømatbrosjyre

Skjervøy sender mye sjømat ut av kommunen. Nå vil kommunen synliggjøre det bedre.

- Det er samlet inn store mengder skrot

Søppelaksjonen i Skjervøy kommune er avsluttet.

Fikk stipend fra ny Nord-Troms ordning

23-årige Silje Kristiansen fra Lyngen har mottatt stipend fra Nord-Troms.

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis