STORSLETT Natt til fredag har det vært innbrudd på Bios Café i Nordreisa. Politiet ønsker nå tips fra publikum.
(Foto: Siri Bergset Elvestad)

STORSLETT Natt til fredag har det vært innbrudd på Bios Café i Nordreisa. Politiet ønsker nå tips fra publikum. Foto: Siri Bergset Elvestad

SISTE:

Innbrudd på Bios

Det har vært innbrudd på Bios Café på Storslett natt til fredag.

Nordreisa lensmannskontor fikk melding om innbruddet omtrent klokken 04:30 i dag tidlig.

– En vaskehjelp kom på jobb omtrent klokken 04:00 og oppdaget da at en dør var åpen, og at noen hadde stjålet et pengebeløp fra kassa. Vi har ikke fått bekreftet beløpet ennå, men det skal være snakk om omtrent 4000 kroner, sier politioverbetjent  Joachim Bakke ved Nordreisa lensmannskontor.

– Vi har ikke opplysninger om noe mer som er stjålet.

Politiet vet foreløpig ikke hvem som står bak, men spor er sikret på stedet. Gjerningsmannen kan ha tatt seg inn gjennom et vindu.

– Vi har sikret de sporene som kan sikres. De kan ha tatt seg inn gjennom et vindu, sier Bakke.

Det snødde mye i natt, noe som skal ha gjort det vanskeligere å sikre spor utenfor kaféen.

Ønsker tips

Nå er politiet interessert i tips om hendelsen.

– Vi er interessert i opplysninger omkring hendelsen. Hvis noen vet noe, ønsker vi at de tar kontakt med oss, sier Bakke.

Framtid i Nord oppdaterer saken.

Mer å lese på Framtid i Nord:


Si din mening: Framtid i Nord ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

INNBRUDD PÅ BIOS – En vaskehjelp kom på jobb omtrent klokken 04:00 og oppdaget da at en dør var åpen, og at noen hadde stjålet et pengebeløp fra kassa. Vi har ikke fått bekreftet beløpet ennå, men det skal være snakk om omtrent 4000 kroner, sier politioverbetjent  Joachim Bakke ved Nordreisa lensmannskontor.
(Foto: Kjetil Nielsen Skog)

INNBRUDD PÅ BIOS – En vaskehjelp kom på jobb omtrent klokken 04:00 og oppdaget da at en dør var åpen, og at noen hadde stjålet et pengebeløp fra kassa. Vi har ikke fått bekreftet beløpet ennå, men det skal være snakk om omtrent 4000 kroner, sier politioverbetjent  Joachim Bakke ved Nordreisa lensmannskontor. Foto: Kjetil Nielsen Skog

Leses nå:
Siste nytt

Vogntog med trøbbel ved Jøvarden

Et norsk vogntog står fast i bakke rett sør for Hamneidet i Nordreisa.

HAR SENDT UT OBS-VARSEL:

– Det blir ganske mye vær

Flere nordmenn velger piggfrie vinterdekk

Fortsatt velger flere og flere bilister piggfrie vinterdekk.

Nord-Norge-banen skal utredes

Regjeringen vil be Jernbaneverket utrede å bygge jernbane fra Fauske til Tromsø. Bestillingen kommer i Nasjonal transportplan.

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis