Området det er snakk om, er det langs E6 i Storfjord, mellom Circle K i Skibotn og rasteplassen ved Apaja. Steinar Furuly, som bor i området er skuffet, og ikke imponert over arbeidet Veidekke har gjort

- De har ikke gjort en god jobb, det ligger avrevne furutrær og kvister over alt. De har absolutt ikke gjort et pent arbeid, sier Furuly og mener det Veidekke er har gjort er mer hærverk enn ordentlig arbeid.

Han forteller at det har vært et veldig diskutert tema, blant annet på facebook, og synes det er merkelig at Statens vegvesen godtar slikt fra en underentreprenør. Furuly legger til at han er bekymret for hva som kan skje om det skulle forekomme en ulykke.

- Man kan jo risikere å bli spiddet av kvistene som ligger rundt der, sier han.

Ikke like ille overalt

Furuly mener at ikke all skogryddingen til Veidekke er kritikkverdig.

- Veidekke skal ha skryt for arbeidet de har gjort mellom Oteren og Skibotn, forteller Furuly, og sier at der har de gjort en upåklagelig jobb.

- Det er en oppfatning i bygda at befolkingen i bygda ikke er fornøyd med arbeidet til Veidekke, avslutter Furuly

Veidekke har gjort det de skal

Kurt Osvaldsen ved Veidekke, som har kontrakt med statens vegvesen om drift av den aktuelle strekningen sier de har utført arbeidet i henhold til det Statens vegvesen har bedt om.

- Vi har klippet grener og busker, og har tatt det som er innenfor vekstsonen, sier Osvaldsen og forteller at de har vært med tømmerbil, og det ikke skal ligge noe igjen i området.

FARLIG: Steinar Furuly mener de spisse stumpene kan være farlig. Foto: FiN-kilde