TV 2s nyhets- og sportsredaktør Jan Ove Årsæther reagerer kraftig på Norsk Toppfotballs oppfordring til boikott av FotballXtra. Foto: Emil Weatherhead Breistein / NTB scanpix

TV 2s nyhets- og sportsredaktør Jan Ove Årsæther reagerer kraftig på Norsk Toppfotballs oppfordring til boikott av FotballXtra. Foto: Emil Weatherhead Breistein / NTB scanpix

Skal på ikke drive boikotting av TV2

Oppfordingen var ikke ment som en boikott av TV-kanalen.

Norsk Toppfotball (NTF) sier i en pressemelding at det er feilaktig at de skal ha oppfordret til boikotting av TV2.

Et enstemmig styre i NTF har tidligere uttalt at de oppfordret sine medlemmer til lojalt å støtte oppunder og samtidig følge de rettslige skritt som NTF og NFF ved Fotball Media har iverksatt for å sikre våre kommersielle rettigheter. 

- Det er feilaktig at NTF oppfordrer til boikott av TV2. Det er imidlertid ikke naturlig å bidra til programmet FotballXtra slik TV2 praktiserer det nå, og oppfordringen gjelder selvfølgelig ikke TV2 generelt, skriver NTF i pressemeldingen.

Styret understreker også at det er iverksatt rettslige prosesser pågår i saken og derfor vil de avvente utfallet av disse. 

Mer å lese på Framtid i Nord:


Si din mening: Framtid i Nord ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Leses nå:
Siste nytt

Åpner tidlig i juni

Åse Hansen har ambisjoner om at folkebiblioteket på Lyngseidet kan åpne igjen en av de første dagene i juni måned.

Fortsatt sol i vente, men etter helga snur det

Hele helga får vi bruk for solbriller, men mandag blir det nedbør.

Nå får du eVG med på kjøpet

Alle digitale abonnenter har nå fått VGs e-avis med på FiN-kjøpet.

Nergård kjøpes opp

Norsk Sjømat og Samherji kjøper seg opp til henholdsvis 60,1 og 39,9 prosent eierandel i Nergård.

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis