MARKEDSSJEF: Robert Bjørklund har vært ansatt som markedskonsulent i Framtid i Nord siden 2011. Nå er han den nye markedssjefen i avisa. – Dette er en kjempespennende og utfordrende bransje, sier Bjørklund.FOTO: SIRI BERGSET ELVESTAD

MARKEDSSJEF: Robert Bjørklund har vært ansatt som markedskonsulent i Framtid i Nord siden 2011. Nå er han den nye markedssjefen i avisa. – Dette er en kjempespennende og utfordrende bransje, sier Bjørklund.FOTO: SIRI BERGSET ELVESTAD

Robert Bjørklund (36) er FiNs nye markedssjef

Robert Bjørklund (36) er ny markedssjef i Framtid i Nord.

Bjørklund har jobbet som markedskonsulent i lokalavisa siden 2011 og har utdanning fra Forsvaret. Nå gleder han seg til å ta fatt på flere oppgaver i Framtid i Nord.

– Dette er en kjempespennende og utfordrende bransje. Jeg har vært med på hele løpet siden 2011 – og da var det ikke slik det er i dag, sier Bjørklund.

– Jeg har vært med på og sett utviklinga og omstillinga som er i mediebransjen; fra print-orientert til digitalt. Endring er artig og lærerikt, og ikke minst er det veldig artig å jobbe med næringslivet som må ta denne endringa, legger han til.

Digital utvikling

Den nye markedssjefen ønsker å satse videre på den digitale utviklinga.

– Jeg skal være veldig fokusert på å ta større steg rundt den digitale utviklinga, noe som vil være viktig og avgjørende i framtida. Jeg ønsker at Framtid i Nord fortsatt skal være den foretrukne kommunikasjonskanalen i Nord-Troms, og at vi fortsatt kan utfordre og spille på lag med menneskene vi jobber sammen med. Jeg ønsker å bygge kunnskap og lære næringslivet om mangfoldet som finnes av kanaler å nå kunder på, men i all hovedsak skal vi hjelpe næringslivet i å lykkes enda bedre – det er målet!

Kjenner annonsørene

Bjørklund tror en av hans største fordeler som ny markedssjef, er at han allerede kjenner de fleste av dagens kunder.

– Jeg kjenner de aller fleste godt. Det er viktig å ha kontinuitet i en liten bedrift, sier han.

– Også tror jeg at jeg fortsatt er relativt ung og fremadstormende. Det er bra å ha unge krefter i sving.

Puls for behov

Markedsavdelinga skal være framtidsrettet og utviklingsorientert.

– Det er særdeles viktig at vi klarer å fornye oss og henge med i utviklinga, samt at vi klarer å ta i bruk nye muligheter som kommer, slik at vi kan tilby relevante tjenester og produkter. Vi er svært avhengig av å ha god kommunikasjon med kundene våre, så vi heletida har pulsen for hvor behovet er. Samtidig vil skreddersøm bli mye mer viktig framover.

Redaktøren: – Gull verdt for FiN

Kjetil Nielsen Skog, redaktør i Framtid i Nord, mener ansettelsen av Bjørklund som ny markedssjef er et klokt valg.

– Vi har gjort en omorganisering i ledelsen i Framtid i Nord, og den forbindelse har vi tilsatt Robert som markedslsjef. Det mener vi er et svært lurt valg. Han har vært hos oss i flere år og er en viktig brikke i oppbygginga av nye inntektskilder for FiN. Roberts kompetanse innenfor nye felter, som betalt innhold og sosiale medier, er gull verdt for FiN.

– Det at vi kan benytte egne ressurser i lederstillinger er, som jeg ser det, et kjempepluss! Robert kjenner regionen og menneskene som bor her. Han er nesten like mye lyngsværing som reisaværing, sier Skog.

– Som markedssjef vil han også få ansvaret for å bygge merkevaren Framtid i Nord. Der har avisa en vei å gå og jeg tror Robert vil ha stor betydning for det, sier Skog.

Mer å lese på Framtid i Nord:


Si din mening: Framtid i Nord ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Leses nå:
Siste nytt

SUKSESS FOR VERDDETURNERINGEN:

– Det skal være artig med fotball

Denne helga gikk årets Verddeturnering av stabelen i Burfjord.

Reparerer etter hærverk: – Det er jo trasig

– Det er jo trasig, for det er ellers et så flott område.

Nå er bommen på Moan igjen ødelagt

Bommen som skal gjøre skoleveien til barn ved Moan skole, er igjen utsatt for hærverk.

Holder krigshistorien levende

Denne uken startet den 29. marsjen til minne om den norske frihetsforkjemperen og hans medhjelpere.

SYDENSTEMNING PÅ KVENNES:

– Det er veldig deilig at sommeren endelig kom

Strandlivet finner man faktisk også i Nord-Troms.

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis