2. divisjon: Furuflaten-Tromsdalen 0-4.

TUIL tok en oppskriftsmessig seier. Furuflaten, med lagkaptein Katinka Thorsteinsen i spissen, forsvarte seg til hederlig nederlag.

Tromsdalen hadde ballen klart mest, men var ikke veldig sjanseskapende. FIL på sin side hadde knapt skudd mellom stengene.

- Vi tapte mot et bedre lag. Vi var litt uheldig på 0-1 målet, mens 0-2 kom etter en fantastisk kontring i høyt tempo, sier trener Stig Ditlefsen.

Svekket tropp

Kristin Hamnvik var Furuflatens nyttigste spiller i vårsesongen. Hun satser videre i Fløya.

Ingunn Stenersen og Åslaug Johansen har tatt overgang til Tromsdalen.

Marte Forfang har reist til USA.

Jenny Marie Elveslett Slettli drar tirsdag til Oslo for å starte på studier. Hun kan bli hentet hjem til noen kamper.

- Klubben står foran et generasjonsskifte. 5-6 jentespillere i Lyngen/Karnes, er i ferd med å komme over til Furuflaten, forteller Stig Ditlefsen.

Birthe K. Stenberg gjorde en god kamp i midtforsvaret i sitt comeback.

Holdt nullen

Furuflaten holdt nullen i 32 minutter. Da scoret Amalie Strømme på skudd fra 20 meter.Katrine Meyer kontret fire minutter senere inn 0-2.

Åslaug Johansen økte ledelsen i 51.minutt.

Hanna Hågensen fastsatte til 0-4 i 67. minutt i regnværet mandag kveld på Furuflaten.