Omtrent klokken 15:20 meldte Troms politidistrikt på Twitter om en frontkollisjon på E6 nord for Hatteng i Storfjord kommune. To biler var involvert i frontkollisjonen, og den ene bilen har en campingvogn. Politiet opplyste først at tre personer satt fastklemt i en av bilene. Senere ble det bekreftet at de tre var omkommet i ulykken.

I den andre bilen satt to voksne og to barn i barneskolealder. Kvinnen er lettere skadet, imens mannen og de to barna er uskadet.

De tre personene som omkom i trafikkulykken er fra Kvænangen kommune.

– De omkomne er fra Kvænangen. Det var et ektepar i 60-årene og en dame i 80-årende. Nærmeste pårørende er varslet, sier operasjonleder Morten Augensen i Troms politidistrikt.

De fire personene som ble fraktet til UNN etter ulykken, er fra Finnsnes.

– Ta vare på hverandre

– Vi mottar dødsbudskapet med stor sorg. Det er en tung stund og vi må ta godt vare på hverandre i tida som kommer, sier ordfører i Kvænangen kommune, Eirik Losnegaard Mevik, i en pressemelding.

Kvænangen kommune har iverksatt sitt kriseteam, og dersom noen skulle ha behov for bistand kan de ta kontakt med psykisk helse på telefon 40 40 56 08.

Møteulykke

Politiet kan foreløpig ikke gå ut med detaljer om ulykken.

– Vi har fortsatt etterforskere på stedet, men det er for tidlig å gå ut i media om hva som kan være årsaken. Men jeg kan si at det er snakk om en møteulykke, sier han.