Tre personer fra Kvænangen mistet livet i den tragiske trafikkulykken på E6 i Storfjord søndag. Ulykken er den verste som har skjedd i Troms på fem år.

Politiet har nå dannet seg et bilde av hva de mener har skjedd.

– Etterforskningen så langt viser at bilen der de omkomne befant seg i, har kommet over i motsatt kjørefelt og kollidert med en motgående bil. Det er for tidlig å si noe om årsaken til dette, sier politiadvokat Mari Marstrander til Framtid i Nord.

– Hva gjelder videre etterforskingsskritt, er det begjært obduksjon av den omkomne sjåføren, kjøretøyet skal undersøkes nærmere, og det gjenstår også avhør av vitner og fornærmede, sier Marstrander.

Omtrent klokken 15:20 meldte Troms politidistrikt på Twitter om en frontkollisjon på E6 nord for Hatteng i Storfjord kommune. To biler var involvert i frontkollisjonen, og den ene bilen har en campingvogn. Politiet opplyste først at tre personer satt fastklemt i en av bilene. Senere ble det bekreftet at de tre var omkommet i ulykken.

I den andre bilen satt to voksne og to barn i barneskolealder. Kvinnen er lettere skadet, imens mannen og de to barna er fysisk uskadet.