Yttregaard Reklame ble kåret til beste bedrift i Nordreisa i fjor, og er også i år en av tre finalister.

- Det var uventet. Det var det i fjor også, jeg hadde ikke ventet å være en av kandidatene, men jeg er veldig ydmyk for at jeg er det, sier daglig leder Tore Yttregaard.

  • For å stemme på Yttregaard Reklame, send SMS med kodeord FIN NNF 2 til 2399 (1,- pr melding).

Firmaet, som har 30-årsjubileum i år, driver han sammen med kona Jorunn.

- Det har vært mange år med stram økonomi hvor jeg ikke har hatt mer enn at det akkurat har gått rundt. De siste årene har det snudd, og vi har fått mer jobb og mer tillit blant kundene, sier han.

- Faktisk har vi aldri hatt så stor ordretilgang som de siste tre årene, legger han til, og skryter samtidig av næringslivet i Nord-Troms som har vært flinke å bruke dem.

Servicebevisste

Da Yttregaard startet bedriften for 30 år siden var det trykksakutforming han holdt på med. Det var imidlertid bare om kveldene og i helgene, for han hadde annen jobb på dagtid. Sånn drev han fram til 1997, da han bestemte seg for å bare hoppe ut i det og drive på fulltid.

- Siden da har det turet og gått.

Yttregaard forteller at de er veldig bevisste på service, og at det alltid er kunden som står i fokus. Han tror det er hovedgrunnen til at de gjør det så bra.

- Sier kunden at han skal ha det den dagen, så får han det den dagen - uansett hvor mye jeg har å gjøre. Vi gjør alt vi kan for å tilfredsstille kunden, og det vi ser er at de kommer tilbake igjen og igjen.

Mot slutten av karrieren

Dessuten synes han det er trivelig at det går så bra nå som det går mot slutten på hans karriere. Yttregaard fyller nemlig 67 år i år, og håper på å etter hvert finne noen som er villige til å overta. Han har imidlertid ikke tenkt å gi seg helt enda.

- Man ser at det er liv laga og at det er behov for en slik type bedrift i Nord-Troms, så jeg får se den dagen jeg finner ut at jeg ikke gidder mer. Enda gidder jeg nok litt for mye, humrer han.

Årets kandidater til Nordreisas beste bedrift:

1. Reisafjord Hotell AS

2. Yttregaard Reklame AS

3. Sandøy Bygg AS