Sappen Leirskole ligger 3,5 mil opp i Reisadalen. Bygget har vært til salgs siden i fjor høst, men torsdagskveld hadde aksjeselskapet styremøte og vedtok da at Reisa Friluftssenter blir de nye eierene. Dette bekreftes også av advokat Per Digre.

Ønsker å satse

Det nye selskapet Reisa Friluftssenter består av Terje Nordberg, og hans to døtre Karina og Hege Nordberg. Familien har lenge hatt et ønske om å ta over bedriften og torsdagskveld fikk de endelig gladnyheten.

– Vi ønsket å kunne satse i Reisadalen og drive noe eget. Dette er en drøm som har gått i oppfyllelse, forteller Karina Nordberg til Framtid i Nord.

I tillegg til selve leirstedet, tilhører også de tidligere byggene til Sappen Skole og 10 mål tomt eiendommen som ble solgt for kr 1.350.000,-.

Spennende arbeidsplass

Siden 2003 har ekteparet Ole Johnny og Gunn Valø drevet leirskolen. I tillegg har de tilbudt catering, selskapslokaler, skuterutleie og et overnattingssted for både langveisfarende og fisketurister.

- Dette har vært en spennende arbeidsplass for oss i mange år. Gjennom tiden har vi møtt så mange interessante og spennende mennesker på reise her i Reisadalen. Vi ønsker de nye eierene hjertelig velkommen, forteller Valø.