Padlekonkurransen ble arrangert av Halti Næringshage. Konkurransen gikk mellom de to bruene ved Elvelandet på Storslett.

Tungt

Øystein Sandelin og Raymond Thorbjørnsen padlet på lag for Ymber.

- I år var første gang vi deltok i padlekonkurransen. Vi har nesten aldri padlet før, så det var litt tungt. Det var lengre enn vi trodde, smiler Sandelin.

Lagkameraten Raymond Thorbjørnsen mener de nå vet hvordan de skal vinne konkurransen til neste år.

- Nå kan vi padle, så til neste år vinner vi!

Barmhjertighetsprisen

Vibeke Gamst Rydningen og Haldis Sellevoll padlet på lag for Nordtro AS. De deltok også i padlekonkurransen forrige høst.

- Det var noen som tippet med kanoen foran oss. Da var vi usikre på om vi skulle hjelpe de opp av vannet, eller om vi skulle padle videre. Derfor ble vi litt lengre ned på plasseringsstigen enn planlagt, forteller Seljevoll.

- Kanskje vi burde vinne barmhjertighetsprisen, flirer Rydningen.

– Artig

Rydningen sier at de er fornøyde med innsatsen, og at det gikk bedre i år enn i fjor.

- Forrige gang vi deltok var vi litt høyere på plasseringa, men i år padlet vi nok bedre. Det var veldig artig å delta i padlekonkurransen, avslutter Rydningen.

Etter padlekonkurransen ble deltakerne invitert inn til Halti Næringshage for premieutdeling, enkel servering og foredrag av verdensmester i Freestyle motocross: Ailo Gaup. Gaup holdt foredrag om motivasjon, stå-på-vilje, fokus på oppgavene og det å sette seg ambisiøse mål.