Det blir trangt når Violet Road holder konsert på hjemmebane.

Begrepet intimkonsert treffer bullseye når Violet Road holder konsert i Box Home, førstkommende onsdag.

– Onsdag ettermiddag spiller våre kara i Violet Road en akustisk konsert, inne i Box Home nede ved fergekaia i Olderdalen. Med i huset er også et TV-team, så der blir det jammen trangt, flirer fungerende ordfører i Kåfjord, Svein Oddvar Leiros.

– Men det blir nytt publikum til hver låt, og kanskje er det plass til fire i slengen. Det blir med andre ord svært eksklusivt.

Kick-off

Hele happenningen er den del av at Kåfjord har kommet med i TV-aksjonens kommunekamp.

– Med Violet Road, som jo har årets aksjonslåt, i front, skal vi konkurrere mot Os, Stovner i Oslo og Namsos om hvilken kommune som er best på å samle inn penger til TV-aksjonen.

Arrangementet i BoxHome er derfor langt fra alt som skjer i Kåfjord onsdag.

– Det blir masse, sier Leiros energisk.

– Violet Road skal rundt på alle skolene i løpet av dagen, med TV-kamera på slep. Også, på kvelden på Kultursenteret i Olderdalen, blir det et skikkelig kick-off. Da blir det konsert med gruppa, der de spiller aksjonslåta, og sikkert noen andre låter også.

Rosinen i pølsa blir nok likevel når superheltene fra Trollvik spiller med sine skoleelever i kommunen.

– Det blir stas. Skolene i full øving, så det der blir knall.

Skal vinne

Svein Oddvar Leiros legger ikke skjul på at han svært gjerne ser at Kåfjord vinner kommunekampen.

– Klart det. I løpet av TV-aksjonens direktesending skal ulike kjendiser følge sine kommuner og drive oppfølging. Vi får selvsagt Violet Road som våre menn i studio. Da gjelder det bare at folket i Kåfjord er gode på å gi.

Leiros lover også at man fra kommunens side skal spille inn noen ekstra ideer fram mot aksjonsdagen, 19. oktober.

– Vi har noen tanker både for å engasjere folket og næringslivet her. Nå blir det mobilisering, lover ordføreren - naturligvis med stort engasjement.

– Vi har noen tanker både for å engasjere folket og næringslivet her. Nå blir det mobilisering, lover ordføreren - naturligvis med stort engasjement.