To måneder har gått siden Magdalena Puszakowska åpnet dørene for Magdalena’s Beauty Studio. Nå er det meste på plass og Puszakowska stortrives på sin nye arbeidsplass.

- Det er helt perfekt å være her. Jeg har fått ordnet det på min måte. Jeg synes det har blitt veldig koselig her, sier hun.

Mer privat

Egentlig var planen å starte opp for seg selv i Polen, men da kjæresten foreslo at hun kunne bli med til Nordreisa ble planen endret.

Puszakowska har tilbudt skjønnhetspleie i Nordreisa siden 2011. Tildligere delte hun lokale med Klipp frisør AS, men nå har hun altså fått eget lokale, bare to steinkast unna den gamle arbeidsplassen på Storslett.

Arbeidsdagene på skjønnhetssalongen varierer fra å være fullbooket til veldig rolige. Puszakowska sier flere kunder er fornøyde med at hun har fått lokaler for seg selv.

- Det blir mer privat og rolig når jeg er her sammenlignet med tidligere, sier hun.

Føler seg bedre

Puszakowska har tatt flere kurs innen kosmetikk og skjønnhetspleie og hun har og har jobbet med det i Polen i flere år.

Av behandlinger på Magdalena’s Beauty Studio tilbyr hun blant annet manikyr, pedikyr, vippeextension, permanent sminke og parafinbehandling mot eksem.

I tillegg selger hun kosmetikk fra Polen og det er drop in på stående solarium og kollagen-seng, som Puszakowska forklarer brukes for å forbedre hudens tilstand.

- Kollagen-seng har blitt veldig populært i Danmark. Jeg tror ikke det er noen andre steder i Nord-Norge hvor det blir tilbudt, sier Puszakowska.

En skjønnhetssalong er noe hun tror folk i Nordreisa og Nord-Troms trenger.

- For eksempel når det er kaldt ute er det fint å kunne komme hit og føle seg bedre etter en behandling, sier Puszakowska.