Det er i november Nordreisa kommune planlegger å arrangere en velkomstkveld for de rundt 70 gjestearbeiderne som skal lage tunnel gjennom Reisafjellet, melder kommunen på sine hjemmesider.

Der skal kommunen blant annet informere om hva de kan gjøre i kommunen og hvilke muligheter de har. De ønsker i den anledning å komme i kontakt med lag og foreninger som har aktivteter arbeiderne kan delta på.

- Vi ønsker med denne velkomstkvelden å ta godt i mot alle disse gjestearbeiderne og håper de igjen vil bli en del av og bidra i lokalsamfunnet disse årene de skal være her. Vi håper også at så mange lag og foreninger som mulig kommer og informerer om sine aktiviteter og tilbud.

Enten det er spillere til laget, deltakere på kurs, flere turkamerater, noen som kan bidra i foreninga, eller bare flere aktive deltakere som ønskes, er dette en flott arena for å rekruttere, skriver kommunen.

Lag og foreninger vil få muligheten til å presentere seg selv, og kommunen selv stiller med tolker slik at alle forstår.

Dersom noen ønsker å delta kan de ta kontakt med helårsvert Pål Haugsnes innen 3. november.