Det nyetablerte selskapet har forretningsadresse på Lyngseidet. Eiere og gründere er Maarja Kivi fra Estland samt lyngsværingene Stein-Erik Eliassen, Tor Petter W. Christensen og Morten Jakobsen.

Forretningsideen er å betjene bedrifter og enkeltpersoner som ønsker å leie inn kvalifisert og dyktig arbeidskraft på kort varsel. Ansatte i Job-Nor har erfaring og kompetanse til å levere kvalitetsriktige tjenester.

Bidrar til økt vekst

- Selskapet er kvalitetsorientert, kundenær og bidrar til økt vekst og lønnsomhet for sine forretningspartnere, opplyser Job-Nor i ei pressemelding.

Verdiløftet er å gi kundene tilgang til rett kompetanse, uten arbeidsgiveransvar. De ansatte holder høyt nivå både faglig og språklig.

Job-Nor retter seg mot blant annet entreprenørbransjen, offentlig forvaltning, helsesektoren og private aktører. Kortidsleie, lengre kontrakter og prosjekt er aktuelle alternativer.

Job-Nor as har ved vikarutleie det fulle arbeidsgiveransvaret med utbetaling av lønn, skattetrekk, arbeidsgiveravgift, forsikring og tjenestepensjon. Kunden betaler bare for utført arbeid.