Denne uken arrangeres Elevtinget på Kongresshuset i Oslo. Dette er Elevorganisasjonens (EO) landsmøte og deres største arrangement i løpet av året.

Thomas Sandstrand Skog og Thomas Andre Fredriksen Larsen representerer Nord-Troms videregående skole avdeling Skjervøy. Sandstrand Skog går første året og er nestleder i elevrådet på Skjervøy.

- På Elevtinget diskuterer vi blant annet hvilke mål som skal være for EOs satsing de neste tre årene for å styrke elevrådene og stemmer og vedtektene, sier Sandstrand Skog.

Onsdag diskuterte de blant annet de politiske retningslinjene for videre satsing.

Totalt er rundt 500 representanter fra elevråd over hele landet til stedet på Elevtinget.

- Dette er veldig spennende og det er en fin erfaring å ha med seg videre, sier Sandstrand Skog.

Tirsdag besøkte Trond Giske og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen Elevtinget.

- Det var veldig interessant og lærerikt å høre på kunnskapsministeren. Han svarte på spørsmål fra oss og forsvarte sine synspunkter og meninger, sier Sandstrand Skog.

Elevtinget varer hele uken. I tillegg til å diskutere politikk og stemme over vedtekter står det litt sosialt på programmet. Onsdag ble det arrangert banket med middag, underholdning og dans.

Thomas Sandstrand Skog og Thomas Andre Fredriksen Larsen representerer Nord-Troms videregående skole avdeling Skjervøy. Foto: Privat