Det er Barne- og unges kommunestyre i Nordreisa som har bevilget penger til å få på plass det vinterlige tilbudet, og det kan brukes av alle som ønsker et lite adrenalinkick, enten det måtte være på ski eller snowboard.

I forrige uke var brøyte- og uteseksjonen i kommunen og klargjorde området, og tirsdag hadde JoWa Maskin AS stilt til rådighet en gravemaskin for å preparere hoppet.

- Målet var å ha det ferdig før påske og vi nådde det akkurat, forteller ungdomskontakt i Nordreisa kommune, Pål Karlsen Haugsnes.

Sammen med et knippe ungdommer testet han bakken og hoppet for det det var verdt på formiddagen, og kunne konstatere at det var gjort en solid jobb.

Point har stått bak planleggingen og det hele er ment å være et alternativ til barn- og unge som ikke skal bort i påskeferien.

- Tilbudet er veldig lavterskel og koster ingenting. Bakken har også to nivå, med et litt mindre hopp på siden av det store. Mange har ventet på at dette skal komme, og vi har lagt på såpass mye snø at vi håper det skal holde seg ut april, forteller Haugsnes.

I tillegg til alle som har stått på for å få på plass hoppet, vil han også takke Nordreisa Idrettslag for at banen og området ble stilt til rådighet.

Ungdomsskoleeleven Krister Henriksen var en av de første som testet ut bakken. Foto: Thomas Wahlgren