KomRev Nords rapport kommer ikke på et punkt i sin oppsummering av undersøkelsene rundt Skjervøy Fiskeriutvikling med kritikk av den tidligere styrelederen i selskapetog ordfører i Skjervøy, Roy Waage.

Les saken: Granskningsrapporten er klar

Les saken: - Rapporten er meget grundig

– Grundig

– Jeg er glad for grundigheta i rapporten, sier Waage til FiN.

– Den viser at man har sett kritisk på alle aspekter.

Waage er forsiktig i sine uttalelser om innholdet i rapporten.

– Det er mange som fortsatt ikke kjenner innholdet, og jeg ønsker ikke å starte en debatt før politikerne kjenner saken. Imidlertid kan jeg si at jeg finner rapporten svært grundig. Slik den framstår, kan man se at KomRev Nord har vært opptatt av å få svar.

Waage erkjenner at ikke alle svar er gitt i rapporten.

– Når det gjelder de punktene som man ikke har funnet svar på angående Årvikbruket, føler jeg meg sikker på at de svarene vil komme i tida fram mot endelig behandling.

Over

Den tidligere ordføreren har måttet tåle massiv kritikk for sin håndtering av saken fra flere i opposisjonen. Han håper denne vil stoppe nå.

– Med de svarene som jeg mener nå vil komme, i tillegg til rapporten, håper jeg som Torgeir Johnsen at rapporten vil bidra til å sette strek.

Han betegner saka som krevende.

– Det har tidvis vært veldig krevende å leve med enkelte beskyldinger. Derfor er jeg glad for at rapporten er så grundig som den er, sier Roy Waage.