Gjennom totalt åtte episoder skal Johanne og Kristine Thybo Hansen (24) ta seerne med på tur i naturskjønne omgivelser de selv har vokst opp med rett utenfor dørstokken.

Populariteten til de to jegerne og tvillingsøstrene nådde nye høyder da TV Norge i vinter viste dokumentarserien om besøket de gjorde i USA.

Selv tror de noe av forklaringen på populariteten, kan forklares med at de har fått vist- og vært seg selv, både på godt og vondt i serien.

- Vi er jenter som liker det å jakte og fiske, og har valgt å gå en annen vei enn mange andre med å satse på friluftsliv, sier Kristine Thybo Hansen.

At serien skulle slå så godt an blant TV-seerne overrasket dem likevel begge.

- Hadde du spurt oss for fem år siden hadde vi ikke kunne sett det for oss i det hele tatt. Vi har vært veldig heldig, sier hun.

Nytt konsept

Produksjonen til andre sesong startet for kort tid siden, og mandag befant filmteamet og hovedrolleinnehaverne seg ved Saraelv Villmarkssenter for å filme noen av de første klippene.

Konseptet vil bli noe annerledes enn det man fikk se i forrige sesong da søstrene besøkte USA.

- Når de var på reise der var de på besøk hos andre som tok de med på eventyr. Nå er det på en måte snudd opp ned, med at det er de som er i førersetet og vertskapet, sier produsent Vidar M. Mathisen.

Den nye sesongen vil også få et litt mer personlig preg.

- I allefall på den måten at det er her oppe det skjer. De er jo på kjente stier, kjenner området godt, så sånn sett kommer man nærmere innpå det livet de lever, enn det man gjorde når de var i USA som gjester, sier han.

Produsenten kan samtidig avsløre litt av det seerne kan vente seg neste høst.

- Den første episoden handler litt om at laksefisket starter, litt om farfaren deres som bygde huset her og startet elvebåtsenteret. En av episodene kommer også til å handle veldig mye om forholdet deres til hundene, og det blir både rype- og elgjakt hvor hundene er involvert, sier han.

God reklame

Opptakene vil bli gjort gjennom åtte måneder, og skal etter planen avsluttes i løpet av februar måned neste år.

- På den måten får vi med oss stort sett alt av årstider, sier Mathisen.

Å legge produksjonen til Nord-Norge var et enkelt valg for produksjonsselskapet.

- Det er fantastiske omgivelser, og når man er her og ser alle mulighetene, skjønner man ganske fort hvordan folk som har vokst opp i området blir veldig glad i friluftsliv. Dette kommer til å bli veldig god reklame for Nordreisa, smiler han.