Robin Jensen er en av de som for kort tid siden oppdaget at bilen hans hadde fått tydelige lakkskader.

Han opplyser at ripene har oppstått i løpet av de to ukene bilen har stått parkert på Storslett.

- Jeg har flyttet til Narvik og bilen har stått lagret hos faren min. I løpet av de to ukene den har stått der har jeg fått riper, sier han.

I frustrasjon delte han i likhet med flere ut bildet du ser over på Facebook.

Utfordrende

Politioverbetjent Joachim Bakke ved Nordreisa- og Kvænangen lensmannskontor, forteller at politiet er kjent med problemet.

- Jeg har ikke sjekket helt eksakt, men jeg mener vi har to saker som er registrert hos oss, i form av anmeldelse. Det er åpenbart at dem eller de som gjør dette er på veldig tynn is. Det er veldig dyre skader å reparere, og forferdelig trasig når det skjer, sier han.

Bakke forteller at det byr på utfordringer å finne ut hvem som står bak.

- Med mindre vi har vitneobservasjoner fra folk som har sett dette, er det ikke så veldig mye vi får gjort, sier politioverbetjenten.

Har forståelse

Skadene har oppstått over et forholdsvis stort område, med tilfeller både i Sørkjosen og på Storslett.

Bakke sier at oppfordringen fra politiet er og umiddelbart ta kontakt, hvis man enten har sett noe i forbindelse med disse sakene eller mistenker noen som står bak.

- Om det er en eller flere som står bak, og om det kan gått sport i dette er vanskelig å si, men jeg kan love at hvis vi kommer over de som har gjort dette, kommer de til å bli stilt til ansvar. Det er som sagt veldig dyre skader og fikse, så jeg skjønner godt at dette skaper stor frustrasjon, sier Bakke.