Olderelv Camping har fått  2067 stemmer  i konkurransen så langt, og ligger nå som nummer to. På førsteplass ligger Dønfoss med 2098 stemmer.

Siden kåringen startet 16. juni har norske campinggjester nominert 463 campingplasser og avgitt mer enn 11260 stemmer i konkurransen.

Her kan du avgi din stemme.

– Engasjementet er stort rundt Olderelv Camping, og det har det vært hele tiden. Det er tydelig at dette er en campingplass gjestene setter pris på og derfor ønsker å stemme frem. Nå blir det spennende å se om det kan gå hele veien til topps, sier Håvard Atle Skaug, produktsjef i Gule Sider som står bak konkurransen.

Lenge ledet Olderelv camping konkurransen.

Bakgrunnen for konkurransen er å engasjere lokalsamfunn og campinggjester og dermed sette mer fokus på alle de fine overnattingsstedene og feriedestinasjonene i Norge.

– Campingplasser er viktige lokale arbeidsplasser, og campingturistene viktige inntektskilder for det lokale næringslivet i sommersesongen. Vårt håp er at campingfavoritt-kåringen kan bidra til enda flere campinggjester både hos vinneren og de andre nominerte campingplassene, avslutter Skaug.