Campinggjestene i Gudbrandsdalenhar stemt frem Dønfoss Camping i Skjåk til en foreløpig tetplassering, men Olderelv Camping i Skibotn følger hakk i hel.

Fredag 31.juli skal konkurransen avgjøres.

Les mer: Kjemper om seieren

15.000 stemmer

– Med 490 nominerte og mer enn 15.000 stemmer er det stort engasjement blant lokalsamfunn og campinggjester over hele landet, men spesielt i nord og i innlandet. Det virker som om slaget nå står mellom Troms og Gudbrandsdalen, kommenterer Håvard Atle Skaug, produktsjef i Gule Sider som står bak konkurransen.

Bakgrunnen for kåringen på www.mincampingfavoritt.no er håpet om å sette fokus på alle de flotte feriedestinasjonene  i Norge, gjennom å engasjere campingturister og lokalsamfunn.

Gjestene er viktige

Les mer: Lenge ledet Olderelv

I tillegg til nominasjoner og stemmer deler også de stemmer begrunnelser i kommentarfeltet til hvorfor den aktuelle campingplassen er en campingfavoritt.

– Det er også slik at mange steder er også campingturistene viktige inntektskilder for det lokale næringslivet i sommermånedene. Det er også en årsak til at vi ønsker vi hedre en av Norges campingplasser med tittelen «Norges campingfavoritt». Nå håper jeg at alle som har en favoritt kaster seg på og stemmer før avstemmingen stenges ved midnatt fredag 31. juli, legger han til.