LHL-klinikkene Skibotn er en rehabiliteringsinstitusjon som gir rehabilitering innenfor områdene lunge, hjerte, lungekreft, overvekt og arbeidsrettet rehabilitering.

Deltakere og ansatte ved LHL-Klinikkene Skibotn har i lang tid savnet et sted der alle kan være med, og glasspaviljongen er derfor viktig for utviklingen av senterets totale tilbud.

- Særlig deltakere på lungerehabilitering vil kunne nyte godt av glasspaviljongen, da de ofte er forhindret fra å oppholde seg på steder med dårlig luft, som for eksempel i vårt grillhus, sier direktør Stine Jakobsson Strømsø.

Nærkontakt med naturen

- I paviljongen oppleves naturen på nær hold. Man vil kunne sitte varmt og tørt, samtidig som snøstormen herjer eller nordlyset danser på himmelen, forteller prosjektleder Malene Stensrud Nilsen.

- Vi ser for oss mange fine stunder i drivhuset og glasspaviljongen, ikke bare for våre kursdeltakere som er på rehabilitering, men også sammen med befolkningen i området som ønsker å bruke bygningene til ulike former for samlinger og aktiviteter, avslutter hun.