Tips oss

Datafeil skaper teletrøbbel

Rammer mobilnettet, fastnettet og fastnett bredbånd.

For tiden er mobilstasjonene Lauksund i Skjervøy og Nappen i Nordreisa ute av drift på grunn av datafeilen som oppsto i en Storslett-sentral natt til tirsdag, skriver NRK Nordnytt.

Datafeilen rammer også vel 700 kunder i Nordreisa, Skjervøy og Kvænangen som har mistet bredbåndet, og 140 fasttelefonkunder i Kvænangen og Skjervøy som alle mangler summetone.

Mer å lese på Framtid i Nord:


Si din mening: Framtid i Nord ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Leses nå:
Siste nytt

Gressbrann på Laukøya under kontroll

Brannmannskapene fikk raskt kontroll over gressbrann.

Aller siste oppstilling for HV-ungdommen

Lørdag 28. mai ble HV-ungdomstjenesten i HV-16 formelt nedlagt.

Nyt godværet mens du enda kan

Til helga kan det bli sluddbyger.

NATUR OG UNGDOM:

- Ikke en prioritering av havet, snarere tvert imot

Regjeringen øremerker i år én milliard kroner til havforskning gjennom Forskningsrådets programmer for de blå næringene marin, maritim og olje- og gass.

Kraftselskap gir støtte til Burfjord IL

Ishavskraft har i samarbeid med Troms Idrettskrets etablert Ishavskraftfondet til barne- og ungdomsidrett. Burfjord IL er en av de som har fått støtte i år.

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis