For fjerde året på rad kan lag og foreninger i kommuner der Marine Harvest driver, søke om støtte til ulike formål som kommer lokalsamfunnet til nytte. I Nord-Troms kan personer fra kommunene Kvænangen og Skjervøy søke.

12 millioner kroner skal deles ut totalt gjennom Marine Harvest-fondet.

Avhengig av lokalsamfunnet

– I Marine Harvest er vi avhengige av livskraftige lokalsamfunn langs kysten der vi driver havbruk. Gjennom Marine Harvest-fondet ønsker vi å bidra til tiltak som kan komme flest mulig i lokalsamfunnet til gode, sier direktør for Marine Harvest Region Nord, Charles Høstlund.

Kriterier for å søke om penger er at tiltaket skal komme flest mulig i lokalsamfunnet til gode. Tiltak for barn og unge er særlig prioritert, samt tiltak rettet mot kultur, fritids – eller idrettsaktiviteter. I tilegg kan midler også tildeles som del-finansiering til større prosjekter, ifølge en pressemelding fra Marine Harvest.

Hva er Marine Harvest

Marine Harvest er verdens største produsent av oppdrettslaks og Norges største matprodusent. Selskapet er representert i 22 land og har om lag 1 400 ansatte i Norge og 10 400 ansatte på verdensbasis. Hovedkontoret ligger i Bergen, og selskapet er notert på Oslo Børs og New York Stock Exchange (NYSE). (Kilde: Marine Harvest)