Neste torsdag har den nye butikken i Sørkjosen, Nordsjö Ide & Design åpningsdag.

- Vi er i rute. Det er stort sett bare å fylle opp hyllene nå, sier en fornøyd butikksjef for bedriften, Lars Lilleng.

- Kvalitet og service

Han kan fortelle at butikken i utgangspunktet vil være en fargehandel. I tillegg ønsker de å tilby alt innen gulv, ulike tapeter og diverse interiørartikler både for kjøkken og bad.

- Vi skal satse knallhardt på kvalitet og service. Har vi ikke det folk er ute etter skal vi strebe etter å få tak i det. Det vil være hovedfokuset vårt, smiler Lilleng.

Han sier ansatte allerede har fått positive tilbakemeldinger på at de skal starte opp og tror markedet for en slik butikk er bra.

- Folk er mer og mer opptatt av oppussing og bolig, det ser man blant annet på TV-programmer som blir sendt om kvelden. Folk ser ut til å ville bruke penger på hjemmet og de ønsker å ha det fint rundt seg, sier han.

Lange åpningstider

Lilleng er opprinnelig fra Uløybukt på Uløya, men har bodd de siste årene i Tromsø. Her jobbet han flere år hos Bakerhuset før han drev en Narvesen kiosk i to år.

Han har vært godt vant til nesten døgnåpne butikker, og tror det er mulig å satse på lengre åpningstider, også i Nordreisa.

- Vi vil utfordre bygda litt på åpningstidene og kjører derfor med lengre åpningstider enn mange andre butikker. Dette er fordi vi ønsker å nå håndverkere før de starter på jobb om morgenen, og fordi folk skal nå å handle etter jobb, sier han.

Selge pakker

Bedriften eies av Malermester Løvoll, en håndverkerbedrift i Nordreisa med 40 års erfaring.

- Det er godt å ha dem i ryggen. Det betyr også at vi kan tilby hele pakker. Fra maling til ferdig prosjekt, sier Lilleng.

Han angrer ikke på at han tok familien med og flyttet til Nordreisa.

- Dette er utrolig spennende. Nå kribler det bare i fingrene etter å få åpnet butikken. Jeg er glad for at jeg valgte dette, avslutter han.