- Det var overraskende mange som kom på visning og prøvekjøring i går, selv på kort varsel. Dette sier selger ved Motorsenteret AS, Tore Hoaas på onsdag.

Tirsdag og onsdag viste de fram Polaris sine 2015modeller ved butikken, i tillegg til at de hadde prøvekjøring i Reisadalen ved skuterløypene i Røyelen.

Gode tilbakemeldinger

Hoaas sier det var gøy å få se ansiktene på de som prøvde skutere i går.

- Det var bare ørene som holdt igjen hodet da de trakk av hjelmen, ler han.

Årets nyhet er Polaris sin jubileumsskuter, Axys Pro-X.

- Polaris er 60 år i år og i den forbindelse har de laget en skuter som er hele 17 kilo lettere enn forgjengeren. Den har dessuten et veldig behagelig understell som sluker humpene i løypa, og har blant annet integrert GPS og telefonoverføring sier Hoaas.

Frykter et må-ha

Inge Berg er i følge Hoaas en trofast kunde hos Motorsenteret.

- Jeg kjøpte ny skuter i fjor, og har ikke tenkt å kjøpe i år. Likevel måtte jeg komme og se. Jeg tørr derimot ikke prøve av frykt for å måtte ha, ler Berg.

Hoaas forteller at det i tillegg til Axys'en er gjort forbedringer på to av de luftavkjølte 550-modellene.

- De har fått bredere ski og et lengre belte som er leddet, noe som gjør det lettere å rygge uten å falle igjennom, sier han.

NYSKAPENDE: To av de luftavkjølte 550-modellene har bredere ski som gjør at de flyter jevnere på snøen. I tillegg har de et ekstra ledd på beltet. - Vi rygget oss lett over snøskavler, sier selger Tore Hoaas.